- Jeg ble frisk med «The Secret»

Amerikanerne er overbevist for lengst. Nå skal flere nordmenn enn Mira Craig bli hekta på «The Secret»

Publisert

(SIDE2): Du har vel fått med deg at amerikanerne har gått mann av huse etter at boken og filmen «The Secret» ble lansert? Forfatteren Rhonda Byrne er ikke bare de amerikanske kjendisenes favoritt, men også vår egen Mira Craig lovpriser boken.

Les saken her: Hemmeligheten bak Miras inntekt?

Siden januar har boka ligget på den norske bestselgerlisten og er nå en salgssuksess i hele den vestlige verden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Drømmejobben innen rekkevidde
Den store hemmeligheten som boka omhandler skal gi deg millioner på kontoen, gjøre at du kan få drømmejobben og den lover i tillegg at du blir frisk av dødelige sykdommer (!).

For godt til å være sant, sier du?

Forfatteren ble, ifølge henne selv, ledet til 55 av de fremste lærerne rundt om i USA og fikk filmet deres budskap og laget filmen «The Secret». 24 av disse fungerer som medforfattere av boka med samme navn.

Boken er allerede oversatt til norsk og etter å ha vært i USA for å studere «The Secret» har i hvert fall norske Birgit blitt overbevist om at dette er noe nordmenn trenger. Hun opplevde også at hun ble frisk av en kronisk sykdom, takket være boka.

Homeopat Birgit Semundseth (39) hadde nemlig vært syk i seks år før hun «tenkte» seg frisk ved hjelp av «The Secret».

- Jeg har brukt «The Secret» i stor grad i mitt eget liv – og fått fantastiske resultater! Blant annet har jeg brukt denne forståelsen til å tenke meg frisk fra en kronisk sykdom jeg egentlig ikke kunne forvente å bli frisk av, sier Birgit.

I 1998 fikk Birgit hypotyreose og struma og ble forespeilet å måtte forvente å leve med disse kroniske sykdommene resten av livet. Nå er hun frisk og gir «The Secret» skylda.

Tirsdag klokken 15 kommer Birgit på nett treff hos Side2. Spør henne alt om «The Secret».

- Kort fortalt - Hva er The secret?

- The Secret er det man kaller loven om tiltrekning. Man tror denne loven påvirker alle mennesker (kalles for en universallov) og i filmen og boka The Secret lærer man hvordan man BEVISST kan bruke denne loven slik at man lettere kan få til det man ønsker i livet.

- Hvordan kan The Secret hjelpe, og hva vil folk ha hjelp med?

- De fleste lurer på hvordan de i praksis kan bruke loven om tiltrekning – hver eneste dag – for å få til mer av det de ønsker seg – og mindre av det de ikke ønsker seg

Det er helt klart individuelt hva de forskjellige menneskene ønsker å forandre i livene sine. Jeg opplever at det er innenfor alle viktige områder som helse, relasjoner, jobb/karriere også videre.

- Hvem passer denne «filosofien» best for?

- For alle som har lyst til å skape positive forandringer og forbedringer i livene sine – uansett om de har et «godt» eller «dårlig» utgangspunkt! Den passer like godt for menn som for kvinner og det er tydelig at alder heller ikke spiller noen rolle.

- Hvorfor tror du dette er blitt så populært?

- De aller fleste menneskene vet med seg selv at de har et langt større potensial enn det de normalt bruker. Det virker som om vi nå er inne i en tid hvor mange har lyst til å finne ut av hva de faktisk kan få ut av livene sine.

- Essensen i «The Secret» er så effektiv (lær deg å ha fokus på det du ønsker å få til i stedet for det du ikke ønsker å få til) at svært mange opplever at de raskt får bedre resultater når de begynner å bruke tankene mer hensiktsmessig.

Etter at hun studerte «The Secret» hos de beste underviserne innenfor feltet i verden fant Birgit ut at hun selv ville lære bort

- Jeg er så engasjert og vil så gjerne at andre også kan lære om dette! I tillegg så jeg behovet for å gjøre det på norsk – innenfor den norske kulturen – det blir rett og slett lettere å ta til seg denne type informasjon når det er tilpasset norske forhold.

Nå reiser hun rundt på en slags turné rundt om i Norge hvor hun har workshops. Birgit er opprinnelig utdannet homeopat.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

LES MER HELSE HER

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.