PUPPER: Til glede og besvær - like er de i hvert fall ikke.
PUPPER: Til glede og besvær - like er de i hvert fall ikke. Foto: Colourbox

Det er 7 forskjellige former kvinnebryst

Hvilken type er du?

Publisert

(SIDE2): Ja, vi er klar over at alle pupper er forskjellige, og alle er like fine uansett fasong – man skal være glad i de man har.

De felste pakker dem uasnett inn i en BH, for støtte og form. Hvordan BHen ser ut i form av blonder, sømløs eller push up er en ting, hvordan du velger riktig BH er viktigere.

Men de er altså forskjellige – og ifølge undertøysselskapet Third Love, så er det sju forskjellige typer kvinne-pupp.

LES også: Cecilie (43) og Diana (23) er årets Lindex-modeller

1. De runde
Dette er brystene som har fylde både på undersiden og oversiden av brystvorten, og er altså runde. Har du slike pupper,s å trenger du sjelden BHer med padding eller mye støtte for å forme – puppene er fra naturens side formet slik mange vil ha dem.

2. Øst-vest
Her peker brystvortene lit ut til siden – derav navnet. Det er også mulig at de peker rett frem, men brystene vender likevel utover. Her anbefaler Third Love en BH av modellen t-shirt, som kan være med å «samle dem» litt.

3. Mellomrom
Her er det et større mellomrom mellom brystene, og de er ofte større enn øst-vet puppene. Her kan en BH av typen pushup fungere, ettersom den samler puppene.

4. Dråpeformet
Her er navnet selvforklarende – de er runde, men med mer tyngde under enn over. Disse puppene er de «enkleste» å finne BH til, ettersom de passer de fleste BH-former.

LES også: Ulrica (48) om puppene sine: - De så ut som boccia-kuler

5. Smale
Disse puppene er ofte litt smalere øverst enn nedover, og gjerne lenger enn de er brede. Denne puppe-typen krever ofte mindre cup-størrelse. Her kan en push up, gjerne med padding, fungere bra, mener undertøysprodusenten.

6. Asymmetriske
Ja, de fleste har litt forskjell på puppestørrelsen, og litt over halvparten har et venstre bryst som er størst. Noen har også lett synlig forskjell, i form eller størrelse. Dersom man synes det er til sjenanse, kan pushup med padding som kan fjernes, være et alternativ.

7. Bjelleformet
De kan ligne på de smale, men bjelleformede er ofte større pupper. Så tenk på støtte, og unngå balconette og lignende, som trolig vil bety at puppene tyter over her og der, når du velger BH.

Screen9na04

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.