Vannet sildrer og du har akkurat massert inn sjampo i håret..Det er fort gjort at det kommer noen dråper.
Vannet sildrer og du har akkurat massert inn sjampo i håret..Det er fort gjort at det kommer noen dråper. Foto: (Foto: Colourbox)

8 ekle ting alle gjør, men ikke snakker om

Det bor en snusk i oss alle.

Publisert

(SIDE2): Uansett om vi vil innrømme det eller ikke, så er det noen ting vi gjør, men selvsagt ikke snakker om.

Nettstedet GoodHousekeeping har en lang liste over rare ting de fleste gjør og her har vi samlet noen av de ekleste, i tillegg til noen egne punkter.

1. Tisser i dusjen

Det er kanskje ikke noe du har for vane å gjøre, men alle har nok tisset litt i dusjen en og annen gang. Og vi snakker om EGEN dusj, ikke på et offentlig bad eller i andres dusj. For det er vel egentlig aldri greit? Ifølge GoodHousekeeping viste en amerikansk undersøkelse at hele 62 prosent av de spurte innrømmet å ha tisset i dusjen, og da er vel kanskje tallet enda høyere også.

Er det jeg som lukter?
Er det jeg som lukter? Foto: (Foto: Colourbox)

2. Sniff-testen

En rask snifftest under armen for å sjekke klima...

Vi har vel alle vært der. Vi merker plutselig en ubehagelig odør og lurer på: «Er det jeg som lukter?» «Glemte jeg å ta på deodorant i dag?» 

3. Sjekker ånden med en falsk gjesp

Et velkjent verktøy for mange, i jakten på å fremstå så presentabel som mulig. Kanskje skal man ha et møte, til tannlegen eller kysse sin utkårede. Men egentlig er det helt unødvendig å sjekke da det sies at vi er immune mot våre egne lukter.

(Artikkelen fortsetter under)

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

4. Renser tennene med noe som ikke hører hjemme i munnen

Man tar det man har, også videre...Ikke alle har med seg tannpirkere eller tanntråd i veska og iblandt tar man de som fins for hånden. En hårnål, en penn eller et kredittkort...

5. Later som du ikke ser noen du kjenner

Ikke så ekkelt kanskje, mer flaut.

Du ser en bekjent. Og det kan gjerne være noen du liker godt også. Men du orker bare ikke å prate, så du river opp telefonen og later som du er opptatt og veeeldig interessert i noe du leser på telefonen din.

6. Du googler deg selv

Denne er mest ekkel på en oppblåst og egosentrisk måte...

Og det har til og med et navn: Egosurfing. De fleste har vel søkt på sitt eget navn på google, men kanskje tar du deg selv i å sjekke med jevne mellomrom, før du litt belemret lukker siden og håper at ingen så det.

Bable, bable, bable og måtte bare på do...
Bable, bable, bable og måtte bare på do... Foto: (Foto: Colourbox)

7. Snakke i telefonen på do

Laaange telefonsamtaler kan være hyggelig nok, men ofte må du jo gjøre ting. Kanskje spiser du litt, helst noe som ikke knaser. Plutselig må du på do og har ikke lyst til å avbryte. Så du tisser så stille du kan og drar ikke ned før etterpå...

8. Tisser i sjøen

Du er på stranda og du må tisse. Det er ikke en do i sikte og du orker ikke gå til nærmeste café. Hva gjør du? Du velger å la det stå til når du tar et bad..

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!