VENNINNEKVELD: Gode venner er viktig!
VENNINNEKVELD: Gode venner er viktig! Foto: (Colourbox)

6 fordeler ved å være singel

Dette lærer kvinner å sette pris på når de lever singellivet.

Publisert

(SIDE2): Det å ha en kjæreste kan være vel og bra, men du kan ha det like kjekt selv om du er singel.

Selv om man er alene trenger dette nemlig ikke å være så kjipt som mange kanskje skal ha det til.

Det gjelder å tenke positivt og med inspirasjon fra nettstedet Cosmopolitan lister vi opp en rekke fordeler ved å leve singellivet!

1) Du tar ikke vennskap som en selvfølge

Mange opplever at når en i vennegjengen får seg kjæreste så er det fort gjort at denne personen ikke er lenger er like ivrig etter å henge sammen med jentene. Når du er singel lærer du deg å virkelig sette pris på vennene dine som alltid er der, enten det har gått to dager eller to måneder siden dere så hverandre sist. Ekte venner vil alltid stille opp for deg.

2) Du har kun deg selv å tenke på

Det kan virke ensomt og kjedelig å sitte alene om kveldene, men i stedet for å synes synd på deg selv så tenk heller at du skal nyte denne tiden! Du kan se på hva du vil på TV, du bestemmer hvordan hjemmet ditt skal innredes og du kan lese en god bok uten å risikere forstyrrelser. Og du slipper å ha dårlig samvittighet fordi du setter deg selv og dine prioriteringer først.

3) Du innser at livet handler om så mye mer enn kinodate og romantiske middager

SLENG DEG NED PÅ sofaen og ta en alenekveld med god samvittighet.
SLENG DEG NED PÅ sofaen og ta en alenekveld med god samvittighet. Foto: (Colourbox)

For mange kan det virke som at livet er lagt opp slik at man skal møte «den rette», gifte seg, få barn og leve lykkelig alle sine dager. Ikke misforstå, det er selvfølgelig viktig med nære, trygge relasjoner og kjærlighet! Men det å ha en kjæreste eller ektemann trenger ikke å være det som gir livet ditt mening. Når du er singel oppdager du at det er så mange andre ting som kan gjøre deg lykkelig, skriver Cosmopolitan.

4) Du kan endelig finne ut hva du ser etter i en partner

Når du dater er det store muligheter for at du møter mange ulike personer. Noen har kvaliteter du ser etter i en potensiell kjæreste, mens andre får deg til å innse hva du ikke ønsker av egenskaper hos en mulig fremtidig partner. Du innser at et forhold må være basert på mer enn bare utseende og førsteinntrykk.

5) Du utfordrer deg selv på nye måter

Det kan virke skummelt å gå på en fest eller et arrangement alene der du knapt kjenner noen andre, men det er sunt med utfordringer! I tillegg er det stor sjanse for at du blir bedre kjent med deg selv og hvordan du takler slike situasjoner der du kanskje må bryte noen grenser. Og så er jo dette en fantastisk mulighet til å bli kjent med nye mennesker!

6) Du får et nytt perspektiv på sex og orgasme

Nå ønsker ikke vi nødvendigvis å oppfordre deg til å ha tonnevis av «one night stands», men ifølge Cosmopolitan kan det å ha flere ulike sexpartnere når du er singel gi deg nye erfaringer og tips om hva som er morsom og bra sex. I tillegg finner du kanskje ut hva du selv liker å gjøre i senga. Nettstedet skriver også at når du er singel blir du bedre til å onanere og det å få orgasme har en rekke helsefordeler!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.