Foto: imgur

Se morens geniale idé for å få barna til å rydde

Over 200.000 har sett lappen til denne mammaen.

Publisert

(SIDE2):Det er ikke alltid like lett å få barna til å rydde i huset. Men denne moren fikk en idé – som er blitt godt likt. Fotografiet av lappen ble lastet opp på imgur for to dager siden, og allerede har over 200.000 sett beskjeden.

Det kan også bety at det er ganske mange ryddige hjem rundt omkring denne uken!

Moren har satt opp en lapp til sine barn, hvor hun ber dem rydde, og også sende et bevis på at jobben er gjort. Hun har tatt forbehold når det gjelder bildejuks. Etter at de har ryddet, får de tilgang til passordet til internett.

Side2 har tidligere skrevet om barneoppdragelse, og hvordan man velger å oppdra barna sine er en privatsak. Redaksjonen har likevel laget en listesak over viktige og gode manerer.

Tips til å snike seg unna

Bildet om opprydning har fått en rekke kommentarer, mest sannsynlig fra yngre personer som viser sin sympati for at barna må rydde. Her er noen tilbakemeldinger: «Dette er hvordan man lærer barn Photoshop», «Jeg er glad mine foreldre er for gamle til å vite hvordan en router fungerer», «Bare rydd området akkurat der du tar bildet» og «Lær dere Photoshop».

Foreldre som har sett denne lappen, skriver noe annerledes:

«Som forelder selv, hun gjør det riktig», skriver en, hvor det følges opp: «Genialt. Dette skal jeg huske til jeg blir mor».

Tidligere har vi skrevet om en frustrert pappa som har prøvd noe lignende overfor sine barn. Reddit-brukeren «Labuzan» hang opp en lapp til barna sone for å få dem til å rydde opp etter seg:

«Tenåringsbarna mine nekter å sette oppvasken i oppvaskmaskinen. Så jeg hengte denne lappen over vasken».

LES OGSÅ:Denne type barnebilder må du aldri legge ut på Facebook

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!