Foto: Line Severinsen

Norske Lines hysteriske gravide-tegninger går verden rundt

- Jeg ble nesten litt skjelven, for nå går det fort, sier Line Severinsen.

Publisert

(SIDE2): Illustratøren og designeren Line Severinsen startet å illustrere hvordan det føles å være gravid da hun ventet sitt første barn, datteren i 2012.

- Bedre av å tegne

- Jeg var veldig syk de tre første månedene av svangerskapet. Å tegne fikk meg til å føle meg bedre, skriver hun på bloggen sin, Kos og Kaos.

Til daglig er hun animatør og illustratør i Keyteq i Bergen, men for tiden er hun i barselspermisjon med sin lille sønn. Og i den forbindelse (og etter et langt oppussingsprosjekt) har hun satt i gang bloggen igjen.

Det vil si - hun er mest aktiv på Instagram. Og i det siste har amerikanske nyhets- og nettsteder plukket opp Line Severinsens tegninger.

Det var Bored Panda som først omtalte Instagrammen hennes, senere fulgte Huffington Post og andre amerikanske medier opp. I Norge ble hun først omtalt av Bergens Tidende. Men Line Severinsen har vært tilknyttet bladet Mamma en god stund.

- Å, jeg ble nesten litt skjelven, for nå går det fort! I forrige uke så hadde jeg 2.900 følgere og nå på det siste døgnet har jeg straks 20.000 ! Sier Line Severinsen til Side2.

Måtte skru av Instagram-varslene

- Jeg måtte skru av varslingene på telefonen fordi jeg får så mange instagramkommentarer i sekundet på at iphonen ble gloheit, ble nesten litt redd den skulle ta fyr, ler hun.

Severinsen understreker dog at hun synes det er moro at folk liker tegningene hennes.

- Det er det fantastisk å lese alle de hyggelige kommentarene og historiene fra leserene som kjenner seg igjen i de samme situasjonene som meg, sier hun til Side2.

Line har lyst til å gi ut de tegnede betraktningene som bok, og håper at et norsk forlag vil være interessert, men for tiden har hun mer enn nok på å svare på alle henvendelsene fra utlandet.

SE FLERE AV TEGNINGENE HER PÅ KOS OG KAOS INSTAGRAM

View this post on Instagram

Can't see below the belly 😂😝

A post shared by 👩🏼 Line Severinsen (@kosogkaos) on

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.