Foto: Line Severinsen

Norske Lines hysteriske gravide-tegninger går verden rundt

- Jeg ble nesten litt skjelven, for nå går det fort, sier Line Severinsen.

Publisert

(SIDE2): Illustratøren og designeren Line Severinsen startet å illustrere hvordan det føles å være gravid da hun ventet sitt første barn, datteren i 2012.

- Bedre av å tegne

- Jeg var veldig syk de tre første månedene av svangerskapet. Å tegne fikk meg til å føle meg bedre, skriver hun på bloggen sin, Kos og Kaos.

Til daglig er hun animatør og illustratør i Keyteq i Bergen, men for tiden er hun i barselspermisjon med sin lille sønn. Og i den forbindelse (og etter et langt oppussingsprosjekt) har hun satt i gang bloggen igjen.

Det vil si - hun er mest aktiv på Instagram. Og i det siste har amerikanske nyhets- og nettsteder plukket opp Line Severinsens tegninger.

Det var Bored Panda som først omtalte Instagrammen hennes, senere fulgte Huffington Post og andre amerikanske medier opp. I Norge ble hun først omtalt av Bergens Tidende. Men Line Severinsen har vært tilknyttet bladet Mamma en god stund.

- Å, jeg ble nesten litt skjelven, for nå går det fort! I forrige uke så hadde jeg 2.900 følgere og nå på det siste døgnet har jeg straks 20.000 ! Sier Line Severinsen til Side2.

Måtte skru av Instagram-varslene

- Jeg måtte skru av varslingene på telefonen fordi jeg får så mange instagramkommentarer i sekundet på at iphonen ble gloheit, ble nesten litt redd den skulle ta fyr, ler hun.

Severinsen understreker dog at hun synes det er moro at folk liker tegningene hennes.

- Det er det fantastisk å lese alle de hyggelige kommentarene og historiene fra leserene som kjenner seg igjen i de samme situasjonene som meg, sier hun til Side2.

Line har lyst til å gi ut de tegnede betraktningene som bok, og håper at et norsk forlag vil være interessert, men for tiden har hun mer enn nok på å svare på alle henvendelsene fra utlandet.

SE FLERE AV TEGNINGENE HER PÅ KOS OG KAOS INSTAGRAM

View this post on Instagram

Can't see below the belly 😂😝

A post shared by 👩🏼 Line Severinsen (@kosogkaos) on

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!