Foto: Hjalmar S. Westgård

Nå er hun gravid igjen - med barn nummer fem

- Det blir bare kos med fem barn, sier Lene Hansen.

Publisert

Fotograf Hjalmar S. Westgård på Kvaløya utenfor Tromsø vekket oppsikt og fikk mange rosende ord for bildet av Lene Hansen før og etter at hun fødte datteren Helena for et år siden.

Les også: Ser du hva som er spesielt med dette fantastiske bildet?

Nå er Lene gravid igjen - med barn nummer fem, skriver iTromsø.

- Det blir bare kos med fem barn. Jeg har alltid sagt at det er lettere med to enn én, og den nest yngste er 8 år, så vi ville at Helena skulle få et søsken som var litt nærmere hennes alder. Det blir også en jente, så det er jo ekstra praktisk, sier Hansen til avisa.

I desember i fjor, da Hansen delte bildet på Facebook, skrev hun:

«Av alt det fantastiske mellom himmel og jord, e det ingenting som e større enn å få bære frem et lite menneske».

Dette bildet er helt spesielt for meg. Jeg har tatt bilder som gravid tidligere, men denne gangen var det sterkere. Jeg syns bilde gjenspeiler mye av det mest fantastiske som er, nemlig menneskekroppen og særlig kvinnekroppen, uttalte Hansen til Side2 i fjor.

Lene Hansen driver med fitness og er performancecoach. «Av alt det fantastiske mellom himmel og jord, e det ingenting som e større enn å få bære frem et lite menneske», skrev hun på Facebook i fjor, i forbindesle med fødselsbildet.
Lene Hansen driver med fitness og er performancecoach. «Av alt det fantastiske mellom himmel og jord, e det ingenting som e større enn å få bære frem et lite menneske», skrev hun på Facebook i fjor, i forbindesle med fødselsbildet. Foto: (Foto: Privat)

Tre barn tatt med keisersnitt
- Jeg har tre barn fra tidligere, alle tatt med keisersnitt. Og jeg var veldig fornøyd med de tre barna jeg hadde og hadde i grunn fått beskjed om at jeg hadde nådd «maksgrensen.» Jeg fikk beskjed om at det ville være et risikosvangerskap med fare for både mor og barn, uttalte hun.

Lene fortalte at hun så traff sitt livs store kjærlighet og at hans store drøm var å få et eget barn.

- Etter mye om og men valgte jeg kjærligheten og dette bilde symboliserer veldig mye av det for meg. Hvor fantastisk kroppen er og hvor priviligert og heldig jeg er som har fått fire friske barn, alle med keisersnitt. Jeg er også takknemlig for at jeg har en mann jeg vil dele livet mitt med, noe som babyen i og utenpå magen på bilde sørget for. Operasjonslegen kunne til og med si at jeg er i stand til å få flere barn, så det er ganske utrolig, sier hun til Side2.

Screen9v2

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!