ÅPEN OM BRUDDET: I juni i år ble det kjent at artist Mia Gundersen og ektemannen Marcel Leliënhof skilles etter 13 års ekteskap. Sammen har de to barn på 12 år og 20 år. I et ferskt blogginnlegg på sin egen hjemmeside, skriver Gundersen åpent om tanker og følelser hun har hatt etter bruddet.. Her er Gundersen avbildet i forbindelse med lanseringen av selvbiografien 'Jeg er Mia» for noen år tilbake.
ÅPEN OM BRUDDET: I juni i år ble det kjent at artist Mia Gundersen og ektemannen Marcel Leliënhof skilles etter 13 års ekteskap. Sammen har de to barn på 12 år og 20 år. I et ferskt blogginnlegg på sin egen hjemmeside, skriver Gundersen åpent om tanker og følelser hun har hatt etter bruddet.. Her er Gundersen avbildet i forbindelse med lanseringen av selvbiografien 'Jeg er Mia» for noen år tilbake. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Mia Gundersen: - Å skille seg etter mange års samliv er ingen spøk

Stjernen skriver om de tunge følelsene etter bruddet.

Publisert

(SIDE2): Nyheten om at artist og skuespiller Mia Gundersen (54) og ektemannen Marcel Leliënhof (50) skulle skilles, kom som et stort sjokk på mange. Det var ukebladet Se og Hør som først skrev at ektemannen hadde flyttet ut fra parets hjem like før jul 2015. I juni i år bekreftet Gundersen overfor ukebladet at hun og Leliënhof skilles etter 13 års ekteskap.

Etter den tid har «Norske talenter»-dommeren satt fokus på seg selv og familien. Blant annet har hun tatt et lengre avbrekk med yngstesønnen på 11 år. Sammen har de reiste til Bali, Sør-Afrika og India. Moren, artisten og skuespilleren har nå også blitt blogger, og skriver åpenhjertig og ærlig om sitt eget liv. Det er i et innlegg på bloggen at artisten filosoferer over de mange følelsene som kan oppstå i kjølvannet av et brudd etter mange års ekteskap:

«Å skille seg etter mange års samliv er ingen spøk og ikke akkurat noe for lettvektere for det er tung materie. Alt du trodde på en gang i tiden, alle felles drømmer en hadde en gang er borte, det du bygget opp sammen skal deles eller selges. Barna skal til og med fordeles og må å ha to steder å forholde seg til, så nei det er ingenting jeg med letthet anbefaler»,skriver Gundersen.

SKILT: Mia Gundersen og fotograf-ektemannen Marcel Leliënhof var lenge et av Norges mest profilerte kjendispar. I 2016 skilte de seg etter 13 års ekteskap.
SKILT: Mia Gundersen og fotograf-ektemannen Marcel Leliënhof var lenge et av Norges mest profilerte kjendispar. I 2016 skilte de seg etter 13 års ekteskap. Foto: Helle Nilsen (Mediehuset Nettavisen)

Artisten omtaler også skrekkhistorier hun har hørt der utroskap, løgn og svik er viktige ingredienser:

«Historier hvor den ene parten bare sier ‘jeg vil ikke mer’ uten noe forvarsel og flytter ut dagen etter, det handler mye om løgner og svik, ikke minst om utroskap som har pågått over lang tid. Nye partnere som står klar til å hoppe over i ektesengen før sengetøyet er skiftet og svært ofte er det lite av ærlig kommunikasjon eller ingen kommunikasjon i det hele tatt. Igjen sitter en partner i sjokk som det tar lang tid å komme over, noen klarer det aldri, og mange må ha hjelp for å sortere en så stor sorg det er når familien og livet rakner.»

Videre stiller Gundersen spørsmålet hvordan mennesker som en gang var oppslukt i hverandre, bare kan kaste vekk kjærlighetsforhold på sekunder:

«Hvordan er det mulig at så mange kan bli så umoralske og miste hodet totalt og svikte sine aller nærmeste på det groveste? Barna mister sine trygge rammer i egosentrismens rus. Hvorfor er slike råtne handlinger så vanlige?»

Etter skilsmissen har artisten prioritert tiden med barna og seg selv. Hun skriver videre at et ondt brudd også kan føre med seg noe godt:

«I en skilsmisse kommer du i kontakt med dine dypeste og mørkeste sider, derfor er det desto viktigere å holde fokus på hvilken retning en vil velge å ta. Det er jo i de verste periodene i livet man lærer seg selv å kjenne og også utvikler seg. Ta godt vare på deg selv, vær tro mot deg selv og husk de fine verdiene som finnes i deg.»

VIL DU HA FLERE NYHETER FRA SIDE2?Abonner på nyhetsbrevet her

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.