Foto: Starface.ru / Splash News (Starface.ru / Splash News)

Megan er deformert

I hvert fall ut fra en medisinsk forklaring.

Publisert

(SIDE2): Megan Fox ser ut som den perfekte skapning – uavhengig av om puppene er ekte eller ikke. Men dersom man kikker nøye etter, så er likevel ikke alt helt som det skal – visstnok.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Kortvokste
Megan har nemlig det som kalles brachydactyly på fagspråket – tomlene hennes er ikke så lange som de egentlig skulle vært, de er rett og slett kortvokste.

Temaet blitt heftig diskutert i hjemlandet USA den siste tiden. Kanskje ikke uvanlig, med tanke på hvor mye den unge damen har vært i medias søkelys den siste tiden i forbindelse med den nye Transformersfilmen – og sine uttalelser om sexy eller ikke sexy.

Det kan bli vanskelig å finne nye emner om 23-åringen i lengden.

Who cares?
For det utrenete øye kan det være vanskelig å se, og du får selv ta en titt i bildekarusellen under og avgjøre om tomlene er korte.

Et like viktig spørsmål er hvorvidt det har noe som helst å si om tomlene hennes er noen millimeter kortere enn de skulle vært.

Brachydactyly
Brachydactyly er hentet fra gresk, og betyr oversatt kort og finger. Fenomenet er arvelig, og går ut på at fingre eller tær er kortere enn det de normalt skal være i forhold til resten av kroppen.

Hva som regnes som normal fingerlengde, regnes ut fra forholdet mellom fingertuppen, håndflaten og håndleddet.

2115

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!