Årets ti pinligste øyeblikk

Det er tid for kavalkader, og Time Magazine har kåret de ti pinligste øyeblikkene i året som gikk.

Publisert

(Side2:) Vi har nok alle dummet oss ut på en eller annen måte i løpet av året som gikk, men de fleste av oss har heldigvis ikke tråkket såpass mye i salaten at vi har havnet på Time Magazines kåring av de ti pinligste øyeblikkene i 2007.

Her er lista:

1. Universitetspresident Lee Bollinger ved Columbia Universitet inviterer Irans president Mahmoud Ahmadinejad til å holde tale til studentene.

Ifølge Time Magazine er dette det pinligste øyeblikket i 2007. President Mahmoud Ahmadinejad ble invitert til universitetet i New York for å holde en tale for 600 studenter, samtidig med at talen ble direktesendt på TV. Beslutningen om å invitere den kontroversielle statslederen var nok ikke det lureste universitetspresidenten har kommet på, men han prøve å redde skinnet ved å introdusere den iranske presidenten som «en smålig og ondskapsfull diktator». Ahmadinejad svarte tørt at i Iran var tradisjonen at inviterte talere slapp til uten en serie anklager først.

Før Ahmadinejad slapp til leverte nemlig Bollinger et innlegg der han oppfordret Irans president til å svare på en rekke spørsmål, deriblant landets planer mot USA og en forklaring på undertrykkelse av Irans innbyggere. Han avsluttet med å si at han ikke regnet med å få noen klare svar, og ventet at han ville sno seg unna alle de vanskelige spørsmålene.

Ahmadinejad på sin side dummet seg ut ved å påstå at det ikke finnes homoseksualitet i Iran.

.

2. Paris Hilton ropte på mamma da hun måtte tilbake i fengsel.

Da det ble klart at Paris Hilton måtte tilbake i fengsel for å sone resten av dommen for fyllekjøring, både gråt og skrek hun.

- Det er ikke riktig! Mamma!, ropte en gråtende Paris i rettssalen.

Paris ble først dømt til 45 dagers fengsel for fyllekjøring, men bli løslatt igjen få dager senere for å få sone resten av dommen hjemme. Det ville derimot ikke retten gå med på og dommeren bestemte at hun skulle tilbake i fengselet.

- Hilton, som ble brakt til rettssalen i håndjern, skalv og gråt idet hun entret rettssalen. Hun gråt gjennom hele høringen. Flere ganger snudde hun seg mot foreldrene som satt bak henne og mimet «jeg er glad i dere».

Foto: (Getty Images)

.

3. Alec Baldwin kjefter ut sin 11 år gamle datter.

I en bitter beskjed på telefonsvareren til datteren Ireland, kaller Baldwin elleveåringen en uhøflig, tankeløs liten gris, og forteller at han skal fly på en dagstur fra New York til Los Angeles for å «ta seg av dette».

- Jeg gir faen i om du er 12 år, eller 11 år, eller at du er et barn, eller at din tankeløse mor er en pest og en plage som ikke bryr seg om hva du gjør si vidt jeg vet. Du har ydmyket meg for siste gang med denne telefonen, raser skuespilleren.

Datterens stor forbrytelse? Hun svarte ikke telefonen da faren ringte.

Hør beskjeden her:

.

4. David Hasselhoff er sørpe full.

Da den tidligere Baywatch stjernen kommer snublende hjem for ørtende gang, tar hans 16 år gamle datter affære og filmer den halvnakne Hasselhoff som ligger på gulvet å prøve å spise en hamburger. Hun trygler ham om å slutte å drikke, men den eneste faren klarer å svare er: «Gin»

Se klippet her:

Andre kjendiser på fylla: Fyllevideoene du må se

.

5. Den konservative republikanske Senatoren David Vitter innrømmer at telefonnummeret hans er i horemamma Deborah Jeane Palfreys kundebøker.

Skandalen var komplett da Vitters telefonnummer var inkludert i en publisert telefonliste tilhørende den såkalte D.C. Madam, et selskap anklaget for prostitusjon. Vitter sa i en uttalelse:

- Dette er en veldig seriøs synd I min fortid, som jeg selvfølgelig er fullstendig ansvarlig for. For flere år siden ba jeg om, og fikk, tilgivelse fra Gud og min kone (¿). Av respekt for min familie vil jeg beholde diskusjonen av denne saken her, med Gud og med dem.

Les mer på Wikipedia

Foto: (Getty Images)

6. Britney Spears zombiedans på MTV Video Music Award.

- Jeg har sett bedre miming i de gamle Godzilla-filmene i Japan. «Gimme More?» Det ser ut som hun har fått nok, uttalte Jay Leno etter Britney Spears merkelige comeback på MTV Awards . Britney virket ufokusert, utrent og bare delvis tilstedet, og opptredenen ble langt fra det comebacket plateselskapet hadde håpet på.

Se video her:

.

.

7. Talkshowvertinne Rosie O’Donnell kaller medprogramleder Elisabeth Hasselbeck en feiging på lufta.

Krangelen mellom de to programlederne av talkshowet «The view» begynte da Rosie O’Donnell, kjent for sin motstand av den amerikanske okkupasjonen av Irak spurte retorisk: «655.000 irakiske sivile er døde. Hvem er terroristene?» O’Donnell kalte Hasselbeck feig på lufta, etter O’Donnell mente Hasselbeck ikke var villig til å støtte hennes rett til å være uenig med den amerikanske invasjonen. Krangelen tok helt av og endte med at O’Donnell trakk seg som programleder. Samtidig var programmet det mest sette i «The Views» historie.

Se innslaget her:

.

8. Fox TV sensurerer Sally Fields takketale på Emmyutdelingen.

Skuespilleren vant Emmy for sin rolle i «Brothers and sisters» og benyttet takketalen til å vise sin motstand mot krigen i Irak. Skuespilleren dediserte prisen til mødre som satt hjemme og ventet på at barna skulle komme hjem fra krigen.

Akkurat da skulle til å avrunde med ordene: «Hvis det var mødre som styrte denne verdenen, ville det ikke vært noen forbanna kriger i utgangspunktet», kuttet produsentene lyden og snudde kameraene bort fra scenen.

Fox unnskyldte seg med at de sensurerte banningen hennes, og ikke meningene, men det var det vel heller få som trodde på.

Se det sensurerte klippet her:

.

Foto: (Getty Images)

9. Miss Teen South Carolina har et blondt øyeblikk.

På spørsmål om hvorfor 20 prosent av amerikanere ikke kan plassere USA på kartet, roter den forhåpningsfulle missen seg bort på beste «krig og fred»-vis.

- Personlig tror jeg amerikanere ikke klarer å gjøre det, fordi, eh... Noen folk der ute i vår nasjon ikke har kart, og, eh, i det Irak, og alle sånne steder, og jeg tror de burde, eh... Vår utdannelse her i USA burde hjelpe amerikanerne, eller burde hjelpe Sør-Afrika, det burde hjelpe Irak og de asiatiske landene så vi blir i stand til å bygge opp vår fremtid, for våre barn, svarte hun og ble latterliggjort verden over.

Les mer: Verden ler av blond miss

.

10. Rudy Giulianis barn støtter ikke hans forsøk på å bli president.

Der er av sine nærmeste man får det, noe den konservative presidentkandidaten fikk merke da hans egne barn snudde ham ryggen. Et perfekt familieliv er mye viktigere i den amerikanske valgkampen enn her hjemme, og der for er Giulianis mangel på støtte ekstra pinlig. Sønnen vil heller satse på golf, og datteren støtter til alt overmål demokraten Barack Obama.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Er du enig i lista? Hva synes du har vært det pinligste øyeblikket i 2007? Diskuter nedenfor!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!