BLOGG SHOUT Fridikting: Tur med hund (0)
Foto: Vegard Kleven

Erlend Elias (32) har fått kreft

- Jeg har blitt rammet av dødsangst.

Publisert

Det sier kjendisstylisten til God kveld, Norge, ifølge Avisa Nordland.

– Det er testikkelkreft, og jeg har blitt operert. Jeg har blitt rammet av dødsangst. Det har slitt veldig på meg, forteller kjendisstylisten åpent til programleder Dorthe Skappel.

Åpen om diagnosen

Erlend Elias var denne uka på besøk i Bodø hvor han blant annet var konferansier på et show satt i stand av City nord. Hovedgjesten var hollywoodfruen Maria Montazami.

De to fant tonen under den par dager lange turen til Bodø.

Like før jul ble han kåret til Årets nordlending av seerne og lytterne til Avisa Nordland og NRK Nordland. I mars kåret nettstedet Gaysir han til årets mektigste homo.

Elias er klar på hvorfor han velger å være åpen også om kreftdiagnosen.

– Nå vil jeg snakke åpent om det, for at andre menn skal sjekke seg regelmessig. Testikkelkreft er tabubelagt. Jeg merket at jeg ble flau for å si det til familien. Denne kreftformen er det ikke nok opplysning om, så vi har en vei å gå, sier han til TV2.

Ujålete og modig

Erlend Elias Bragstad er det fulle navnet til kjendisstylisten. Han slo for alvor gjennom i Dagbladets nett-tv-serie «Erlend Elias vs. Roskilde».

Da Gaysir-redaksjonen nylig kåra ham til Norges mektigste homofile person, skrev de blant annet dette:

"Vi mener at bak hans «jåleri», og det noen velger å kalle overfladiskhet, skinner det tydelig gjennom at Erlend Elias ikke tar seg selv så høytidelig. Han byr på seg selv, og Gaysir mener han er modig gjennom å vise seg selv fullt og helt. Han viser at han er stolt av sin homofile legning og sin lulesamiske bakgrunn. Dette er noe vi ønsker å fremheve ved årets homotopp".

Nå ønsker altså kjendisstylisten fra Tysfjord å sette fokus på testikkelkreft.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.