<b>TRENDY: </b>Skal vi tro denne jeans-produsenten, er det «oppned»-bukser som gjelder. Moten skal være inspirert av Netflix-suksessen «Stranger Things».
TRENDY: Skal vi tro denne jeans-produsenten, er det «oppned»-bukser som gjelder. Moten skal være inspirert av Netflix-suksessen «Stranger Things».

Internett skjønner ingenting av buksemoten inspirert av Netflix-suksessen

- Bare nei, mener én.

Publisert

Det er ingen tvil om at TV, film og musikkbransjen har sitt å si når det kommer til å inspirere moteskapere. Fra trenchcoat-trenden som herjet etter «Matrix»-trilogien på 2000-tallet til RayBan-galskapen som fulgte etter suksessen til «Top Gun» og «Risky Business».

Nå ser det ut til at det er en ny mote-trend som har latt seg inspirere av en mediesuksess, skriver Daily Dot.

Netflix-serien «Stranger Things» har nemlig inspirert jeans-produsenten Cie Denim til å lage «up side down»-jeans (eller «oppned bukser», om du vil), oppkalt etter den alternative verden som eksisterer i serien. Hver jeansmodell har fått navn etter karakterer i serien.

<b>INSPIRASJON: </b>Netflix suksessen «Stranger Things» skal være inspirasjonskilden til buksene fra Cie Denim. Her fra høyre Dustin (Gaten Matarazzo), Mike (Finn Wolfhard) og Lucas (Caleb McLaughlin) i en diskusjon i sesong 1.
INSPIRASJON: Netflix suksessen «Stranger Things» skal være inspirasjonskilden til buksene fra Cie Denim. Her fra høyre Dustin (Gaten Matarazzo), Mike (Finn Wolfhard) og Lucas (Caleb McLaughlin) i en diskusjon i sesong 1.

Som nevnt er ikke dette første gang moteverden henter inspirasjon fra TV-skjermen, men det ser ikke ut som verden helt er klare for hva jeans-merket har hostet opp. Buksene og jeans-shortsen får gjennomgå på sosiale medier - forståelig nok.

«Beklager, men du må se disse» skriver motejournalist Kim Bashin på Twitter. Med tweeten er også bilder av buksene, som får gjennomgå av andre på internett.

«Mister man lommeboken når man har på seg buksene» spør én.

«Nei», skriver en annen.

Om moten skulle friste deg, kan vi fortelle deg at prisen for et par jeans skal være 495 dollar, eller 4065 kroner i dagens kurs. Jeansshortsen koster «bare» 385 dollar - over 3100 kroner.

<b>DYRT: </b>Det koster å være en moteriktig kvinne. Disse oppned-jeansshortsene ligger på rundt 3100 kroner.
DYRT: Det koster å være en moteriktig kvinne. Disse oppned-jeansshortsene ligger på rundt 3100 kroner.

CIE Denim skriver at de forskjellige jeansene er laget av «håndplukket vintage denim, og hvert par er unik». Ja, buksene er virkelige «merkelige ting» (sorry, vi bare måtte).

Vi ser for oss at fashionista'ene vil løpe til butikken (eller handle via nett da. Husk du må betale toll).

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.