KJENDIS-FARMEN: Anita Hegerland (bak, fra venstre), Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mimir Kristjansson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Marie Bakken er med i neste runde av den populære realityserien.
KJENDIS-FARMEN: Anita Hegerland (bak, fra venstre), Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mimir Kristjansson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Marie Bakken er med i neste runde av den populære realityserien.

Reality-TV

Disse er klare til kamp i neste runde av «Farmen kjendis»

Blant de andre 11 deltagerne som skal kjempe om heder og ære i årets utgave av den populære realityserien » på TV 2, finner vi både bloggere, artister, en «oppfinner» og en tidligere statsråd.

Publisert Oppdatert

Anita Hegerland (58)

Anita Hegerland er med i neste års «Farmen kjendis».
Anita Hegerland er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Lasse Eriksson / Her og Nå

Anita er Norges mestselgende kvinnelige soloartist på plate. På 1960 og 70-tallet var hun en internasjonal barnestjerne. Hollywood-stjernen Renée Zellweger har sagt at Anita var hennes store barndomsidol, og Sandefjord-damen har fremdeles en rekke fans rundt om i Europa.

På 1980-tallet sang hun på to av ektemannen Mike Oldfields millionselgende hits. 58-åringen er kjent for sitt blide vesen og vil nok skape god stemning på Farmen-gården.

Per Sandberg (59)

Den tidligere nestlederen i FrP skapte full mediestorm i fjor da han som fiskeriminister hadde brutt Stortingets sikkerhetsrutiner ved å ta med seg sin jobbtelefon på en ferietur til Iran sammen med kjæresten Bahare Letnes.

Politikerveteranen valgte selv å gå av som minister, og jobber nå med forretningsprosjekter. Til høsten blir han og Bahare også å se i TV3s «Charterfeber».

Per er kjent for sitt kraftige temperament, og er en ekte arbeidskar. Så gjenstår det å se om Sandberg blir årets hissigpropp inne på Farmen-gården.

Per Sandberg er med i neste års «Farmen kjendis». Her er han med kjæresten Bahare Letnes.
Per Sandberg er med i neste års «Farmen kjendis». Her er han med kjæresten Bahare Letnes. Foto: Svein Brimi, Her og Nå

Triana Iglesias (37)

Triana Iglesias er med i neste års «Farmen kjendis».
Triana Iglesias er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Hun har i elleve sesonger vært programleder i TV3-realityen «Paradise Hotel». Nå skal den tidligere glamourmodellen selv prøve seg som realitydeltager.

37-åringen startet sin TV-karriere allerede i 1996, som programleder i NRKs «Midt i smørøyet». På slutten av 90-tallet var hun med i TVNorges såpeserie «Venner og fiender», og denne våren har skjønnheten også debutert som artist med en coverversjon av 90-tallsklassikeren «Bailando».

Mimir Kristjansson (32)

Mimir Kristjansson er med i neste års «Farmen kjendis».
Mimir Kristjansson er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Roald, Berit / NTB scanpix


Journalist og politiker med sterkt engasjement og frittalende meninger. Mimir var inntil nylig nyhetssjef i Klassekampen, men velger nå å satse på en politisk karriere i hjembyen Stavanger, der han er ordførerkandidat for partiet Rødt.

Mimir har tidligere jobbet med Anne-Kat Hærland i hennes talkshow på TVNorge, og mange kjenner ham også for sine vittige kommentarer som hyppig paneldeltager i NRKs «Nytt på nytt».

Erik Alfred Tesaker (40)

Erik Alfred Tesaker er med i neste års «Farmen kjendis».
Erik Alfred Tesaker er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: NRK

Han er kjent fra TV-serien «Oppfinneren», som sendes i syv land. Erik vil nok gjøre stor nytte for seg på Farmen-gården. I NRK-serien har han og familien nemlig satt i stand et småbruk ved hjelp av gamle håndverksmetoder blant annet fra 1800-tallet.

Han er også fabrikkdirektør på en vanndrevet trevarefabrikk fra 1920-tallet, og vil trolig være en stor ressurs under ukeoppdragene på Farmen.

Hanna Martine Slåttland Baller (19)

Hanna Martine Slåttland Baller er med i neste års «Farmen kjendis».
Hanna Martine Slåttland Baller er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Instagram

Har gjort stor suksess som Youtuber der hun hovedsakelig snakker om sminke og mote. Sarpsborg-jenta har denne våren vært å se i TVNorge-serien «Influenserne», og sammen med bestevenninnen Lone har hun mange lyttere i podkasten «Helt på trynet».

På Farmen-gården må Hanna Martine derimot klare seg helt uten sminke, mote, YouTube og telefon.

Vidar Villa (29)

Vidar Villa er med i neste års «Farmen kjendis».
Vidar Villa er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Thomas Andersen / TV 2

Har med sine festglade låter på norsk blitt en populær artist med millioner av strømminger på nett. Gladgutten fra Skedsmokorset synger gjerne om sex og fyll, og vil sikkert bidra til en god og uformell stemning på Farmen-gården.

Mange husker hans opptreden i fjorårets MGP med låten «Moren din».

Vidar driver også et eget selskap som produserer og selger solbriller av tre, så 29-åringen har flere talenter å by på.

Stina Bakken (26)

Stina Marie Bakken er med i neste års «Farmen kjendis».
Stina Marie Bakken er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: stina.blogg.no

Stina Marie Bakken (26), bedre kjent som «Stina Blogg», er en modell og influenser fra Drammen. Hun har vært åpen om at hun har slitt med angst og depresjoner, blant annet i deltagelsen i TV 2-serien «Bloggerne».

I fjor ble hun forlovet med Youtuber-samboeren PelleK etter et romantisk frieri i New York, så savnet blir nok stort etter ham under årets Farmen-opphold.

Stina skriver på bloggen at hun er svært kresen når det gjelder mat, så det blir ekstra spennende å se hvordan hun reagerer på den ofte litt ensidige maten som serveres på gården.

Adrian Sellevoll (20)

Adrian Sellevoll er med i neste års «Farmen kjendis».
Adrian Sellevoll er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Toke Mathias Riskjær

Han er kjent fra sin deltagelse i TVNorges realityshow «Ex on the Beach» i fjor. Etter TV-innspillingen var han kjæreste med årets Gullruten-vinner i kategorien «Årets deltager», Melina Johnsen. Forholdet tok slutt etter et halvt år.

Adrian har gjort det stort som internasjonal modell, men ble vraket av modellbyrået etter sin realitydeltagelse. Bergenseren har flere tusen følgere i sosiale medier og har også fått oppmerksomhet for sin gryende artistkarriere.

Hege Bøkko (27)

Hege Bøkko er med i neste års «Farmen kjendis».
Hege Bøkko er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Morten Bendiksen

Skøyteløperen har flere medaljer på merittlisten. Etter skuffende resultater i EM tidligere i år var Hege nær ved å legge opp. Nå får Hønefoss-jenta et avbrekk fra idretten når hun flytter inn på Farmen-gården.

Hege er lillesøster til skøyteesset Håvard Bøkko, og i fjor ble det kjent at hun og gullvinner i skøyter i OL i Pyoenchang, Håvard Lorentzen, er kjærester.

Tommy Sharif (43)

Tommy Sharif er med i neste års «Farmen kjendis».
Tommy Sharif er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Forretningsmannen som ble millionær på å selge bildekk.

Hans virksomheter ble slått konkurs i 2015, og to år senere ble han dømt til ni måneders fengsel for skatteunndragelse og regnskapsrot.

Tommy har tidligere deltatt i TV-konkurranser som «Sangstjerner», «Fire stjerners middag» og «Camp Kulinaris» uten å ha oppnådd de beste plasseringene, men kanskje har han bedre hell på Farmen?

Gunilla Persson (60)

Gunilla Persson er med i neste års «Farmen kjendis».
Gunilla Persson er med i neste års «Farmen kjendis». Foto: Robin Haldert / Tt / NTB scanpix

Gunilla har gjort stor suksess i hele Skandinavia med TV3-showet «Svenske Hollywoodfruer». Den eksentriske 60-åringen vil utvilsomt bringe Hollywood-glamour inn på Farmen-gården.

På 80-tallet jobbet hun som modell for de anerkjente byråene til Eileen Ford og Elite, og hun har også jobbet som produsent og skuespiller i egne filmprosjekter.

I fjor var Hollywood-fruen med på den svenske kjendisversjonen av «The biggest loser» og i år satser hun på å gå til topps med norsk gårdsdrift anno 1919.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!