Lykkelige: David og Victoria har holdt sammen lenge og er fortsatt like lykkelige.
Lykkelige: David og Victoria har holdt sammen lenge og er fortsatt like lykkelige. Foto: Anthony Harvey/Getty Images

Underholdning

«The Beckhams» har overlevd det meste- også damene som prøvde å knuse dem

19 år og x-antall utroskapsrykter senere: - Har aldri vært lykkeligere

Publisert Oppdatert

I juli feiret stjerneparet David og Victoria Beckham at de har vært gift i 19 år.

De traff hverandre for første gang i 1997, og til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og det at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer og i perioder bodd fra hverandre, så holder superparet sammen.

– Familien min er det største jeg har oppnådd. Jeg er så stolt av Victoria og barna mine. De er det mest fantastiske jeg har, sa David i et intervju med Hello! tidligere i år.

I sosiale medier viser paret stadig sin kjærlighet ved å legge ut bilder på sine profiler av hverandre, og sammen med barna. Likevel svirrer det skillsmisserykter med jevne mellomrom.

– Dette er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal overhodet ikke skilles. Det er ingen skilsmisse på gang, sier en av parets talspersoner ifølge magasinet People.

Avslørte intime detaljer

I 2003 begynte ryktene å svirre om at Beckham hadde en affære med den spanske tv-profilen Rebecca Loos (38), som var Beckhams personlige assistent da han spilte i Real Madrid. Og i 2004 avslørte Loos intime detaljer rundt det påståtte forholder i både avis- og TV-intervjuer. Ryktene og historiene ble senere avkreftet av fotballstjernen.

– I de siste månedene er jeg blitt vant til å lese stadig flere latterlige historier om mitt privatliv. Dette er bare nok et eksempel. Sannheten er at jeg er lykkelig gift, har en nydelig kone og to helt spesielle barn. Det er ingenting en tredjepart kan gjøre for å endre på det, skrev David i en pressemelding for 14 år siden.

- Ingen har noen gang sagt at et ekteskap er lett

Kona Victoria sto ved ektemannens side, og de kjempet seg gjennom krisen.

– Jeg skal ikke lyve. Det var en veldig vanskelig tid. David og jeg kom oss igjennom det sammen. Ingen har noen gang sagt at ekteskap er lett. Vi kom både sterkere og lykkeligere ut av det hele, og har det faktisk bedre nå enn da vi var nygifte, sa Victoria i et intervju med W Magazine i 2007.

View this post on Instagram

19 years!!! X I love u so much x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

I et intervju med ELLE i fjor fortalte Victoria at hun forsøker å ikke la alle ryktene prege familielivet.

– Jeg har aldri lyttet til, eller kommentert rykter som har med mitt liv og min familie å gjøre. Jeg er så utrolig heldig som har en fantastisk ektemann og vakre, friske og glade barn.

- Jeg er ikke feilfri

Selv om David nektet for å ha vært utro, innrømmet han i fjor at han ikke er feilfri.

– Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, sa han ifølge The Sun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!