Så mye godteri fikk vi for 320 kroner

Nå kan alle kjøpe «svenskegodis».

Har du sett på kvitteringen hvor mye lørdagsgodisen koster deg på den lokale norske matbutikken? Er det smågodt betaler vi opptil 15 kroner hektoen for steinhardt gammelt godteri. En sjokoladeplate nærmer seg 50-lappen, og du må ut med en tier for en bitteliten kjærlighet på pinne.

Hvem som helst kan da drømme seg over svenskegrensa for å få både stort utvalg og ferskt godteri til en rimelig penge. Det er jo et paradis for enhver godtegris. Og nå kan denne drømmen bli en realitet.

Kjøp «godis» fra Sverige her.

Kjøp på nett – tollfritt

MaxGodis er en svensk nettbutikk hvor du kan bestille godteri fra Sverige for opp til 320 norske kroner, uten å betale verken moms eller toll. Godtebutikken fører kjente merker innen søtsaker – her får du både Freias Premium-sjokolader, Capri-Sonne, Ahlgrens Bilar og M&M’s, og det er bare toppen av isfjellet.

max_godis

Nå får du også disse favorittene hos MaxGodis.se!

For deg som liker smågodt kan butikken friste med stort utvalg. Kjøp 200-gramsbokser med «løsgodis» fra rundt tier’n. Eller hva med 3 kilo Dumle til 200-lappen, det må jo være perfekt til barnebursdagen.

Når du handler på MaxGodis vil du hele tiden ha oversikt over hvor langt du er fra 320 kroner, slik at du holder deg innenfor grensen på hva du kan bestille før du må betale moms og toll. Når du har nådd 320 kroner bestiller du varene hjem, betaler for varer og etter 5-7 dager vil du motta en kjempeeske fylt med ditt favorittgodteri på ditt lokale postkontor eller post i butikk.

IMG_7304 (00000002)

Halv pris av Taxfree

For å vise hvor billig det er å handle godis i Sverige har vi litt på taxfree-priser på Gardermoen.

Her koster 1 kg M&M kr 159,-.

MaxGodis selger samme produkt til fast pris for kr 89,- og kjører tilbud på denne i saken vår på søndag til kr 79,-.

Så lenge du bestiller for under 320 kroner, er det tollfritt.

Perfekt til barnebursdagen

Den svenske nettsiden har raskt blitt en stor suksess blant søtsugne nordmenn. Spesielt er tjenesten nyttig for de som skal arrangere barnebursdag. Med så mye godteri for 320 kroner er det helt klart mye å spare, i tillegg får du med poser som gjør at du kan fordele godteriet til alle bursdagsgjestene. Ingen tvil om at MaxGodis er nettsiden å handle på til høytider som halloween, jul, påske, 17. mai og sommerferien.

Nå er det kampanje med Gratis Frakt på alle bestillinger over kr 300,-

Bestill godteri her.

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.