Dette avslører kaffevalget om deg

Hvilken kaffedrikk du velger sier mer om personligheten din enn du tror

Profilbilde

Kaffe har blitt nærmest en nasjonaldrikk blant nordmenn, og nærmere 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Vi ligger faktisk helt i toppen når det gjelder kaffekonsum, og blir kun slått av kaffeelskende finner, viser en undersøkelse gjort av Ipsos MMI.

Nescafé har nå gjort sin egen undersøkelse om nordmenns kaffevaner, hvor resultatet viser at kaffen du velger avslører mer om dine vaner og personlighetstrekk enn du tror.

Under kan du lese hva kaffevalget avslører om deg, enten om du drikker espresso, americano, caffè latte, cappuccino eller cortado.


Espresso

Nyheten Nescafé Azera Espresso er en rask, men svært god kopp kaffe med et fløyelsmykt gyllenbrunt cremalag. Kaffesmaken er rik og intens.

Du er et A-menneske, som drikker kaffe på grunn av dens oppkvikkende effekt. Du er ikke typen som setter deg ned for å nyte fred og ro med kaffekoppen, men du kjenner likevel på en lykkefølelse etter å ha drukket kaffe. Du spiser generelt sunt, og bruker lite penger på utseende, skjønnhet, frisør, sminke og hudpleie. Det er ingenting som du trives mer med enn å tilbringe tid med venner og familie.

Om du liker å nyte en espresso på kafeer eller lignende, kan du nå veldig enkelt lage din egen kvalitetskaffe hjemme med Nescafé Azera.

Du kan også lage din favorittkaffe ved å tilsette ulike typer melk til Nescafé Azera. Her finner du gode oppskrifter på alt fra klassisk espresso, til cortado og kaffe latte.

Her kan du kjøpe Nescafé Azera Espresso

Ønsker du en enda mørkere kaffe, anbefaler vi Nescafé Azera Espresso Intenso

Americano/Sort kaffe

Nescafé Americano har en fyldig smak og en rik aroma, og er laget av de fineste Arabica-bønnene med en aning Robusta.

Du er et klassisk B-menneske og du vet hvordan du skal kose deg. Du er nemlig ikke fremmed for å bruke penger på reise, feriehus, fest, moro og opplevelser. Du velger mat ut i fra hva du synes er godt, i stedet for graden av sunnhet, og en stor prioritering er å tilbringe tid med venner og familie.

Her kan du kjøpe Nescafé Azera Americano


Caffè latte

Du er glad i mye her i livet, blant annet å tilbringe tid på kjøkkenet eller på café med gode venner. Du har en tendens til å være en smule materalistisk, og kan gjerne bruke penger på alt fra dingser og elektronikk, til klær, vesker, sko og klokker. En miljøbevisst levemåte blir ofte nedprioritert.

For å lage en god caffè latte, kan denne oppskriften hjelpe deg på veien

Cappuccino

Du trives godt innendørs, enten hjemme eller på restaurant. Du er glad i å spise sunt og å spare penger, men kan gjerne slå av noen kroner på nye tilskudd til garderoben. Shopping er nemlig en av dine favorittaktiviteter! En cappuccino-elsker er et vanedyr, og kan fort bli hekta på spill.

Her ser du hva som skal til for å nyte en rykende fersk cappucino hjemme i stuen

Cortado

Du trives svært godt hjemme, og foretrekker å balansere arbeidsliv og studier med avslapning og fritid. Du bruker en del penger på deg selv, men pengene skal brukes der de synes, og ikke på opplevelser. Du verdsetter ditt eget selskap, og fritiden blir helst brukt foran TV-en eller Netflix. Du lytter gjerne til radio, lydbøker eller podcasts, mens du holder på med hobbyen din, som ofte dreier seg om håndarbeid.

Nescafé Azera har laget en enkel Cortado-oppskrift, slik at du kan lage dette enkelt selv!

Nescafé Azera gir deg nydelig og rik aroma rett i koppen. Les mer om de unike kaffebønnene her.