Kilde: iStock

Derfor er nettstudier den geniale løsningen

Nettstudier har mange fordeler du bør kjenne til.

Profilbilde

Ny teknologi og digitalisering har åpnet uendelig mange muligheter for oss. Det meste er bokstavelig talt innenfor fingertuppene våre. Internett har skapt nye kommunikasjonsveier og deriblant gitt oss nye former for undervisning og læring. Nå kan du studere hvor du vil, når du vil.

Nettstudier på Høgskolen Kristiania gir deg mulighet til nettopp det!

Kan jeg studere det jeg vil?

«Er jeg nødt til å flytte?»

«Må jeg ta en master for å finne meg en jobb?»

«Hvilken studieretning er riktig for meg?»

«Hva om jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil?»

Det er bare noen av spørsmålene som svirrer i hodet til tusenvis av mennesker som vurderer å gjøre noe nytt til høsten.

Å begynne et nytt kapitel i livet er både skremmende og innmari spennende. Det er derimot ikke alle som ønsker å flytte på seg, endre omgivelser eller slutte i jobben for å kunne ta en utdannelse. Den digitale utviklingen har åpnet flere muligheter for oss og har gjort livene våre enklere og valgene flere.

Nettstudier gjør deg langt mer fleksibel enn de stedbaserte studiene og gjør at skole, jobb og familie kan kombineres i mye større grad.

Bli den du vil, der du vil

Se for deg dette scenarioet: Du våkner, tar på deg treningstøyet, løper en tur, tar deg en dusj og en kopp kaffe før du setter deg foran PC`en og starter dagens første forelesning. Høres det for godt til å være sant? Det er faktisk ikke det.

Høgskolen Kristiania tilbyr nesten 200 ulike kurs, knyttet til 28 ulike fagområder. Du kan studere alt fra økonomi, HR, salg og markedsføring, kommunikasjon og PR til ernæring og trening.

Her finner du en liste over alle nettstudiene på Høyskolen Kristiania!

Nettstudier gir deg en enorm mulighet til å studere akkurat der du er i livet. Du har friheten til å tilpasse dagen etter dine behov og ikke etter skolen og forelesningene.

Fordelen med denne type utdannelse er også den personlige veilederen alle studentene får. Som nettstudent får du svar på alle eventuelle spørsmål du måtte ha innen 24 timer.

Det handler om å prioritere


Kanskje du ønsker deg en mastergrad som ikke finnes i byen din? Kanskje du ikke vil forlate venner, familie eller jobb. Det fine med nettstudier er at du ikke trenger å gi avkall på dette for å skaffe deg drømmeutdannelsen.

Nettbaserte studier passer perfekt for deg som allerede er ute i jobb, ønsker mer utdannelse eller rett og slett bare har lyst til å øke kompetanse.

Høgskolen Kristiania Nettstudier har opptak hver dag hele året og du trenger ikke å forholde deg til opptaksfrister!

Finn ut mer om nettstudiene på Høgskolen Kristiania her.