Derfor er dette drømmearbeidsplassen

Profilbilde

En helt normal fredag med meksikansk tema hos Ageras,

Danmark ranker på høyest i lykkeundersøkelser, og er alltid i topp over verdens beste land å bo i – og det er naturligvis ikke uten grunn. Københavns flotte omgivelser, deilige kultur og shoppingmuligheter er ikke det eneste Danmark kan lokke med. Den lykkelige kulturen i Danmark kan man med nemlig med sikkerhet si at har smittet over på en bedrift man finner på sentrale Nørrebro i København.

«Happiness Manager» skyter motivasjonen til værs

Man får uten tvil en energisk velkomst når man entrer dørene til det åpne kontorlandskapet hos bedriften som driver en nettbasert formidlingsplattform. Bedriften har utfordret vanetenking rundt motivasjon, og i prosessen tatt i bruk verktøy som får enhver ansatt til å avslutte hver dag med et smil om munnen og se frem til neste arbeidsdag! Som om ikke motivasjonsfaktorer som manikyr, teambuilding på en kjempehytte i det flotte Nord- Jylland, supre lunsjordninger og 5- stjerners spaopphold var nok, har bedriften ansatt en fulltids «Happiness Manager»! Som jobbtittelen nok indikerer, har happiness manageren én oppgave, og det er å sørge for at humøret hos de ansatte er på topp, og at alle yter deres beste. Det gjør han uten tvil suksess med, og de kreative idéene tar ikke slutt.

Happiness Managerens «leveregler»

 

Glade medarbeidere:

  • Samarbeider bedre
  • Er mer kreative
  • Ser løsninger i stedet for problemer
  • Har mer energi
  • Er mer optimistisk
  • Er langt mer motivert
  • Har sjeldnere sykefravær
  • Lærer kjappere
  • Er mindre bekymret for å gjøre feil – og gjør dermed færre
  • Tar bedre avgjørelser

Konfettikanoner, popcornmaskin, juice og slush

Mars måned har vært «helsemåned», hvor yoga, ferskpresset juice og gingershots har vært med på å løfte medarbeidernes hverdag. Popcorn- og slushmaskiner er heller ikke uvanlige syn på kontoret, og alltid i kombinasjon med god musikk over høyttalerne. Hver måned bærer nemlig preg av at det er noe nytt på motivasjonsagendaen, og de ansatte kan se frem til små og store overraskelser! Enkelte elementer er likevel spikrede, som selgernes egne sanger som runger over høyttalerne hvis de gjør en god jobb. Om du ikke synes det var nok, er Happiness Manageren enig med deg. Han henter nemlig frem sitt hemmelige våpen – en konfettikanon – når de ansatte har gjort en bemerkelsesverdig innsats! Det er tydelig fra det øyeblikket man entrer lokalene, at medarbeiderne føler seg verdsatte og spesielle, og det er stemning for at alle kan nå sine mål!

«Deilig å være norsk i Danmark!»

Alle salg feires hos Ageras.

I bedriften, med deres danske, svenske og norske team, er man langt ifra lei av å se hverandre fredag ettermiddag. De tar nemlig fri en time tidligere, og kickstarter helgen med en fredagsbar. Selv denne bærer preg av originalitet: intimkonserter med kjente artister, hvor du serveres drinker fra bartendere og pølser fra en tradisjonell dansk pølsevogn er alle eksempler på én fredagskveld i de livlige kontorlokalene. Tross det unge miljøet, bærer bedriften sterkt preg av profesjonalitet.

Bedriften Ageras er i stormende vekst på det nordiske markedet, og det norske teamet er ofte på utkikk etter kollegaer med varierte bakgrunner som ønsker å delta i suksesshistorien. Har du et strålende humør, stå- på- vilje og et glimt i øyet, bør du uten tvil taen titt på deres sider for å se om de søker noen som deg til det unge teamet med store visjoner!