Denne kaffen foretrekkes på date

Nordmenn har sine klare favoritter til stevnemøtet.

Profilbilde

 -  Vil du møtes for en kaffe en dag?

Et velkjent sitat, som omtrent alle single mennesker har fått tilbud om på et eller annet tidspunkt. Spesielt i den nye datingverdenen via Tinder og Happn, har nordmenn begynt å dra på date mye mer enn tidligere.

Americano, eller sort kaffe som vi kaller det, er nordmenns førstevalg på kaffedate.

Kaffe er i Norge en stor del av sosiale lag, og noe de aller fleste har sett på som en naturlig del av hverdagen. I følge en kaffeundersøkelse gjort av Ipsos MMI, drikker nærmere 7 av 10 nordmenn kaffe hver dag, og i snitt drikker hver person 3,7 kopper om dagen. Derfor er det et godt valg å møtes for en kopp kaffe på første date.

Nescafé har gjort sin egen undersøkelse om nordmenns kaffevaner, og har blant annet funnet ut at en klassisk americano, eller sort kaffe, skinner igjennom som en klar favoritt hos unge nordmenn. Det blir også den store vinneren av hva vi foretrekker å drikke på date.


Nescafé har kommet med nyheten Nescafé Azera, en kvalitetskaffe som gjør det mulig å lage kaféfavorittene hjemme. Klikk her for den perfekte oppskriften av en klassisk Cappuccino.


Caffè latte på andreplass

Selv om en ren Americano, uten melk eller sukker, går av med seieren blant nordmenn mellom 18 og 34 år, er vi også glade i melk. Caffè latte foretrekkes av 18,5 % av oss som en hverdagskaffe, mens nesten 25 % av nordmenn velger caffè latte når de er på et stevnemøte.

På tredjeplass kommer cappuccino, som blir valgt av 21,1 % av alle datere.

Teorien om hvorfor caffè latte og cappuccino kommer høyt opp på listen, ligger muligens i at man koser seg mer med disse drikkene, enn for eksempel en espresso. Man får større assosiasjoner til hygge, og kanskje dette påvirker humøret på daten?

Om stevnemøtet blir vellykket og dere ønsker å fortsette kaffedaten hjemme, har Nescafé kommet med nyheten Azera, som gir en kaféopplevelse i ditt eget hjem.

Imponer daten din med disse deilige oppskriftene på caffè latte eller en cappuccino fra Nescafé, og vi vil garantere god stemning!


Her kan du lese mer om Nescafé Azera, som er laget av Arabica-bønner av høy kvalitet, og kommer i 3 varianter: Espresso, Espresso Intenso og Americano.


Gode grunner til å drikke kaffe på første date:

1. Det er et rimelig alternativ i forhold til middag og vin

2. Du kan lære mye om en person i forhold til kaffevalg. Les hva kaffevalget avslører om personligheten her!

3. Du blir kvikkere og mer våken i samtalen

4. Det skaper en avslappet atmosfære under daten

5. Dere kan møtes midt på dagen, i stedet for å vente helt til kvelden

Nescafé Azera Espresso er basen til de populære drikkene cappuccino og caffè latte. Finn oppskriftene her