Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Vixen Blog Awards skifter navn

Det er slutt for Vixen Blog Awards.

Publisert

«Vixen Blog Awards skifter navn til Vixen Influencer Awards. Navneskiftet gjelder med umiddelbart virkning, og vil omfatte hele det tidligere Vixen Blog Awards-universet» skriver Vixen i en pressemelding fredag morgen. 

-  Siden vi startet opp prisutdelingen i 2011 har vi fulgt bloggosfæren tett, og hvert år gjort grep for å tilpasse oss markedsutviklingen. Det være seg i form av nye kategorier eller også en styrket fagjury med nye kriterier, og ikke minst kanaluavhengigheten som vi innførte i fjor. I år går vi all inn, og endrer hele navnet, sier Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdóttir. 

Vixen Blog Awards er en årlig prisutdeling for bloggere og influencere som blir sett på som den aller viktigste av sitt slag. Den foregår i regi av magasinet Vixen og Chili Publications, og har funnet sted siden 2011.

-  Det er ikke lenger kun via blogging det influeres. Interaksjonen med publikum er i dag på tvers av flere kanaler, og da blir det meningsløst å holde fast ved bloggbegrepet. I mangel av et godt norsk ord har vi valgt VIXEN Influencer Awards som det nye navnet. Det føler vi er dekkende, og vi gleder oss til nå til å kåre Norges fremste influencere i året som har gått, fortsetter redaktøren. 

Samtidig som at navnebyttet ble annonsert, åpnes også nominasjonen for dette årets prisutdeling. 

I år består fagjuryen av Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdóttir, Hans-Petter Nygård Hansen, kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder, tekstdoktor, kurstuvikler og foredragsholder Christine Calvert og programredaktør i P3, Camilla Bjørn. 

Les også: Anna Rasmussen etter Vixen Blog Awards: - Jeg er så skuffet, men mest sint

Og denne: Dette er semifinalistene i VIXEN Blog Awards 2015