Foto: Skjermdump / True & co

Undertøysselskap bruker algoritmer for å finne den perfekte BH-en

Har samlet inn data fra seks millioner kvinner og hevder de har laget en spileløs BH som også funker for større byster.

Publisert

Det relativt nye undertøysmerket True & co har brukt feedback fra seks millioner kvinner slik at de har kunnet lage den perfekte spileløse BH-en. 

Merket ble annonsert i mars 2017 som er en del av PVH, et New York-basert selskap som først og fremst jobber med klær. Blant de andre merkene PVH har i stallen, finner vi Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Speedo og Warner's and Olga, ifølge Fashionista

Les også: Er det best å gå med eller uten BH?

Spileløs BH for store byster

Blant BH-modellene til merket, finner vi en spileløs BH med navnet V Neck Racerback Bra som har rukket å bli en liten internettsnakkis. Dette fordi den er spileløs og samtidig tilbys helt opp i DDD-cup.

En rekke medier har omtalt merket, blant dem New York TimesBusiness Insider, NyMag og Bloomberg

Foto: Skjermdump

Alle kvinner med stor byste vet hvor vanskelig, for ikke å si umulig, det kan være å finne BH-er uten spiler som gir tilstrekkelig støtte. 

Selskapet hevder imidlertid å ha funnet løsninger på problemene, og har klart å utvikle spileløse BH-er som også funker for kvinner med større pupper. Selv om ikke BH-en har spiler, skal formen gjøre at den likevel gir nok støtte og løft. 

Les også: Dette er de vanligste BH-feilene

Har definert 2000 kroppstyper med algoritmer

True & co har samlet inn data fra seks millioner kvinner og bruker informasjonen til å utvikle nye design og gjøre anbefalinger til kundene mer presise. Selskapet har også utviklet en egen test for å finne den perfekte BH-en til potensielle kunder. Du blir tilbudt å ta testen når du klikker deg inn på nettsidene. 

- Vi er det første selskapet som bruker en test for å finne kvinners favoritt-BH - ingen prøverom, ingen målebånd, ingen bilder, skriver medgrunnlegger Michelle Lam på selskapets nettsider

Testen stiller spørsmål som: «Hva slags form har puppene dine?», «Hvordan hviler puppene dine i BH-en din?», og «"Renner" puppene dine over?».

Testen tilbyr hver kvinne tre ulike BH-modeller som tilbys hver kunde, men du må ikke kjøpe noe. 

- Vi har en algoritme som definerer 2000 kroppstyper, sier Michelle Lam til New York Times. 

Det at True & co ikke lager spesialtilpassede BH-er til så mange ulike kroppstyper, reduserer derfor mest sannsynlig presisjonen til testen ganske mye, når så mange forskjellige kropper skal fordeles på de ganske få type BH-ene merket faktisk tilbyr. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.