Sophie Elise viser sannheten bak de perfekte bildene

- Dette er ubehagelig for meg å poste, sier Sophie Elise om blogginnlegget.

Publisert

(SIDE2): Sophie Elise Isachsen har skrevet et blogginnleggunder tittelen «Sannheten bak de perfekte bildene», der hun viser hvordan hun, som alle andre, ikke alltid ser perfekt ut – selv om det er de bildene hun velger å legge ut av seg selv.

- Til alle dere som sitter der ute og føler på et press etter å ha lest blogg eller scrollet igjennom Instagram. Man får gang på gang høre at det ikke er virkelig, men man tror ikke helt på det likevel. Gjør man vel? starter 20-åringen, og følger deretter opp med en rekke eksempler på bilder hun har brukt, og bilder der resultatet ikke har blitt så Insta-vennlig.

- Tøff

Sophie Elise Isachsen (20) ligger på toppen av blogglisten i Norge , og har mellom 50.000 og 80.000 unike lesere hver dag.

Og leserne setter tydeligvis pris på Sophie Elises åpenhet. Blogginnlegget med bildene er så langt likt over 7500 ganger, etter at det ble postet søndag kveld.

- Så tøft og modig gjort, kommenterer en leser.

ÆRLIG: Sophie Elise har skrevet et blogginnlegg som ifølge henne selv er ubehagelig å poste.
ÆRLIG: Sophie Elise har skrevet et blogginnlegg som ifølge henne selv er ubehagelig å poste. Foto: Sophielise.blogg.no

Blottlegger

Isachsen har blant annet vist hvordan hun poserer for å få såkalt tigh gap, at hun har arr etter puppe-operasjonen og strekkmerker på hoftene. Hun forteller også hvordan hun har posert for å gi inntrykk av blant annet større rumpe og flatere mage, samt at hun bruker filtere på bildene.

- Tar jeg av tightsen, så ser man strekkmerkene mine, som jeg alltid passer på å legge en hånd over om jeg tar bikinibilder.

Hun skriver videre at selv om alle vet at bilder på blogger og Instagram ikke viser virkeligheten, så sitter mange – henne selv inkludert - ofte igjen med følelsen av å være dårligere etterpå. Sophie Elise skriver at hun kommer til å fortsette å poste fine bilder av seg selv, men at hun ønsker å minne leserne sine på at det er flere sider av et blogginnlegg.

- Dette er forresten mye mer ubehagelig for meg å poste enn hvilket som helst annet personlig innlegg, så vet dere det.

Oppstyr

Sophie Elises utseende har fått mye oppmerksomhet den siste tiden.

I enkommentar av journalist og kritiker Anki Gerhardsen, ble Sophie Elise sist uke gjenstand for mye oppmerksomhet. Gerhardsen mente journalister er for lite kritiske til bloggeren, men enkelte mente Gerhardsen var for krass og at det grenset til personangrep på Isachsen. Blant annet skrev hun at «problemet er ikke først og fremst at hun har vridd egen kropp ut av naturlige proporsjoner, selv om det er trist nok. Problemet er at hun har en hærskare av småjenter som følger hvert innlegg hun poster med store, beundrende blikk.»

I et blogginnlegg før helgen skrev Sophie Elise at det hadde tatt noen dager å fordøye oppstyret.

- Gjerne kritiser det jeg mener, det jeg står for. Bare ikke bland puppene mine inn i det. Skill diskusjonene fra hverandre, om dere nå for all del må diskutere hvordan jeg ser ut også.

LES også: Anki Gerhardsen: Anki Gerhardsen: - Jeg angrer ikke på det jeg skrev om Sophie Elise
LES også hva «Fotballfrue», Caroline Berg Eriksen, mener om debatten: - Vi må slutte å synes synd på oss selv, og i stedet se oss selv i speilet

(function () { var opst = document.createElement('script'); var os_host = document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:"; opst.type = 'text/javascript'; opst.async = true; opst.src = os_host + '//' + 'www.opinionstage.com/polls/2316033/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(opst); }());

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!