Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Sophie Elise vant begge de gjeveste bloggprisene

Harstad-jenta ble kåret til både Årets blogger og Folkets favoritt på Vixen Blog Awards.

Publisert

(SIDE2): 2015 var et fantastisk år for Sophie Elise, og i kveld kunne hun krone suksessen med to nye pris, da juryen kåret henne til Årets blogger og leserne kåret henne til Folkets favoritt under Vixen Blog Awards.

Se bilder fra den rød løperen her.

- Tusen takk. Jeg trodde man måtte ha sex med noen i juryen for å vinne denne prisen. Det er kjekt å vite til neste år, sa den populære bloggeren i takketalen for prisen Årets blogger», til stor latter fra salen.

God stemning var det også tidligere på kvelden, da 22-åringen mottok prisen for «Folkets favoritt». Midt i takketalen fikk nemlig publikum mer enn de hadde bedt om da bloggeren blottet brystene raskt.

- Jeg hadde en buse i nesa, men det gjør ingenting, smilte hun.

Sophie Elise har vunnet alles gunst det siste året

Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Sophie Elise havnet virkelig på radaren til folk i 2015. Særlig fordi hun viste et enormt samfunnsengesjement og tok aktivt del i samfunnsdebatten. Hun skrev blant annet innlegget "Til deg som er så jævla feig", hvor hun tok et flammende oppgjør med rasisme og netthat.

19-åringen ble også kåret til Årets Blogger da Se & Hør hadde sin årlige kjendisgalla i november, og der hadde hun en tydelig beskjed til haterne da hun mottok prisen: "Fuck dere!"

Medier24.no er enig og kåret henne til Norges mektigste mediekvinne.

Samfunnsengasjert

Sophie Elise engasjerte seg også i saken til den kurdiske iraneren Kamil Gedroun, som fikk avslag på oppholdstillatelse.

Rett før jul utropte også Side2 henne til årets blogger, og den gangen sa Sophie Elise:

- Det er veldig gøy å bli anerkjent for jobben man gjør, jeg har jobbet mot dette i flere år og jeg setter pris på at jeg blir hørt - ikke minst setter jeg pris på alle jeg får jobbe med den dag i dag, alle jeg kjenner og alle jeg møter som tidligere bare har virket som en fjern drøm. Veien hit har vært lang, til tider tungt, men den har vært så verdt det til slutt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.