Slik fikk han barna til å rydde etter seg

Pappa med genial lapp.

Publisert

(SIDE2):«Tenåringsbarna mine nekter å sette oppvasken i oppvaskmaskinen. Så jeg hengte denne lappen over vasken».

Det skriver Reddit-brukeren «Labuzan» til en lapp han angivelig har gitt til sine barn. For å få dem til å rydde opp etter seg.

Nå diskuteres metoden hyppig på nett. Noen mener lappen er genial, andre kommer med generelle meninger om hvordan man skal få ungdommen til å rydde opp etter seg. Tipsene varierer fra å nekte dem tilgang til internett, skru av mobiltelefonen deres eller bare legge skittentøy og skitne tallerkener i sengen deres.

- Jeg finner dere!

Uansett, denne faren har valgt en litt mer kreativ metode. Han har hentet inspirasjon fra filmens verden. EkstraBladet, som omtalte lappen først, skriver at referansen han bruker er hentet fra kidnappingsfilmen «Taken». I actionfilmen fra 2008 spiller Liam Neeson hovedrollen som CIA-agenten Bryan Mills. Filmen handler om at datteren hans og en venninne reiser til Paris på ferie, til tross for farens råd om at de ikke skal dra. De to tenåringsjentene blir kidnappet, da det viser seg å foregå menneskehandel av amerikanske jenter i Europa. Mills reiser til Paris for å finne kidnapperne og datteren. Han snakker også med de kriminelle på telefonen.

Familiefaren med lappen har hentet inspirasjon fra denne filmen, og tar i bruk karakteren Mills måte å snakke på:

«Jeg vet ikke hvem dere er. Jeg vet ikke hva dere vil. Hvis dere leter etter en hushjelp som skal rydde opp for dere, så er det ikke meg».

Etter videre beskjeder, avsluttes lappen med: «Jeg kommer til å lete etter dere, og jeg kommer til å finne dere. Og jeg kommer til å koble dere av nettet»

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!