ISABEL RAAD var med i Paradise Hotel i 2015. Siden den gang har hun gjort suksess på både Instagram og i bloggverdenen.
ISABEL RAAD var med i Paradise Hotel i 2015. Siden den gang har hun gjort suksess på både Instagram og i bloggverdenen. Foto: (sraad.blogg.no)

Skuffet Isabel Raad: - Jeg var en av de dere egentlig skulle få se på «Bloggerne»

- Det å bli filmet flere dager i uken for noen små tusenlapper, er ikke noe jeg var fornøyd med, sier bloggeren.

Publisert

(SIDE2): Isabel Raad er kjent fra realityserien «Paradise Hotel» og har det siste året blitt en av Norges mest leste bloggere.

sin blogg avslører realitykjendisen at hun også egentlig skulle ha vært med på programmet «Bloggerne» som vises på TV 2 til våren, men at hun ikke lenger er med på opplegget.

Det var VG som først omtalte saken.

- Ikke fornøyd

- Det å bli filmet flere dager i uken helt fra juni til desember, for noen små tusenlapper er ikke noe jeg var fornøyd med, skriver Isabel.

Videre forteller bloggeren at hun ga tillatelse til å filme i forbindelse med operasjonsinngrep, familieproblemer og privatliv.

- Det å da ikke føle at man får noe til gjengjeld, er ikke en okei følelse. Derfor er jeg helt enkelt ikke lenger med. Veldig kjedelig at det ble slik, men jeg synes det er veldig viktig å stå opp for seg selv og vite sin egen verdt. Jeg vet at det er andre som føler det samme, som også ikke lenger er med, fortsetter den tidligere Paradise-deltakeren.

Ifølge VG skal Stavanger-jenta også ha klaget på TV2 på sin SnapChat-konto.

- Åh, jævla TV 2, spør du meg, skal realitykjendisen ha sagt i et klipp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Prioriterer andre bloggere

Til Side2 bekrefter programredaktør for Bloggerne, Vegard Normann, at Isabel har prøvefilmet for programmet, men at hun ikke vil bli å se i en eventuell ny sesong:

- Når vi velger ut deltakere til denne dokuserien gjør vi en rekke redaksjonelle vurderinger for å sikre bredde i konsepteet. Denne gangen har vi valgt å prioritere andre enn Ssabel, men det utelukker ikke et fremtidig samarbeid, sier Normann.

- Vi ønsker henne lykke til, legger han til.

Vekker oppsikt

Isabel Raad har tidligere vakt oppsikt med blant annet sine blogginnlegg om plastiske operasjoner.

Mange reagerte kraftig da Isabel skrev at hun ville operere rumpa for å få den større. Flere mente dette var feil fokus når det gjelder å bygge selvtillitt, mens andre sa det er snakk om et PR-fremstøt og et bevisst forsøk på å få lesere til bloggen.

Bloggeren har også operert inn silikon i brystene og justert på nesen ved å legge seg under kniven.

Det ble også enorm oppmerksomhet rundt trekantdramaet med Paradise-deltakerne Isabel, Pierre og Martine etter at Paradise Hotel var ferdig på TV i fjor sommer.

Les mer: Paradise-Pierre var utro mot Martine

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!