- BEDRE NÅ: Etter en ferietur til USA i våres skal Ari Behn (44) ha blitt dårlig. I oktober sa han imidlertid til Se og Hør at han er på bedringens vei. Her er han under ukebladets kjendisgalla i forrige uke.
- BEDRE NÅ: Etter en ferietur til USA i våres skal Ari Behn (44) ha blitt dårlig. I oktober sa han imidlertid til Se og Hør at han er på bedringens vei. Her er han under ukebladets kjendisgalla i forrige uke. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Se og Hør: Ari Behn hasteoperert

- Det skjedde mye på én gang.

Publisert

Etter at det ble kjent at prinsesse Märtha Louise (45) og Ari Behn (44) skal skilles har det stormet rundt de to.

Nå viser det seg at Behn har slitt med sykdom mens nyheten om skilsmissen sprakk, skriver Se og Hør i sin tirsdagsutgave.

Les også: Ari Behn om bruddet: - Det er vanskelig

- Hasteoperert

Etter en ferietur til Key West i Florida i våres skal 44-åringen ha begynt å få plager. Disse skal etter en stund ha blitt så store at han måtte oppsøke lege på Rikshospitalet. 

Dette skal ifølge ukebladet ha resultert i at Behn ble hasteoperert.

Kilder skal ha sagt til Se og Hør at dykking i Key West kan ha utløst en latent tilstand hos Behn, som skal ha blitt undersøkt for både virus på balansenerven og den mer sjeldne tilstanden Kolesteatom.

Kolesteatom er en cyste i mellomøret som kan ha alvorlige komplikasjoner som svimmelhet og tap av hørsel hvis det ikke behandles. Det behandles med kirurgi.

Les også: Stolt Ari Behn utestengt for livstid - gjør comeback

Saken fortsetter under videoen:

Screen9v2

Viste seg med Märtha

Det vakte oppsikt da Behn og Märtha Louise viste seg sammen for første gang etter at skilsmissen ble offentliggjort. Dette skjedde i Telenor Arena under Oslo Horse Show, da parets døtre opptrådte.

Ifølge ukebladet var det på dette tidspunktet slik at det var usikkert om Behn ville være i stand til å møte opp.

Les også: Märtha og Ari sammen igjen etter bruddet

Les også: Her er nyskilte Aris hilsen til Märtha

VISTE SEG SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn viste seg sammen under Oslo Horse Show i Telenor arena i oktober da døtrene opptrådte i en voltige-oppvisning. 
VISTE SEG SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn viste seg sammen under Oslo Horse Show i Telenor arena i oktober da døtrene opptrådte i en voltige-oppvisning.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix

- Mye som skjedde på én gang

OPPTRÅDTE: Prinsesse Märtha Louise og Emma Tallulah Behn (t.h.) under verdenscupen i sprangridning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena. 
OPPTRÅDTE: Prinsesse Märtha Louise og Emma Tallulah Behn (t.h.) under verdenscupen i sprangridning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix

Da 44-åringen ble hedret på Theatercafeen uka etter lettet han på sløret om sykdommen til Se og Hør.

- Det går bra nå. Jeg er ved god helse, takk og lov. Men nylig var det mye som skjedde på én gang. Masse programmer på harddisken som slo ut i et kraftig virus. Men jeg er helt klart på bedringens vei nå.

Les også: «Lille Marius» har funnet tonen har funnet tonen med millionæren Linn Helena Nilsen

Les også: Ari Behn ytrer seg i form av bilder

Kjøpte hus til åtte mill.

I september ble det kjent at Behn har kjøpt seg hus i Lommedalen. Kjøpesummen skal ha vært rundt åtte millioner kroner, ikke så langt unna takst.

Huset på 200 kvadratmeter, er 11 år gammelt og ligger ikke langt unna der prinsesse Märtha bor, ved den lokale alpinbakken i Lommedalen.

I prospektet ble boligen presentert som en «herskapelig perle».

Les også: Prinsesse Märtha Louise om skilsmissen: - Det er både vondt og vanskelig

- Å sette opp et nytt liv krever mye

Forrige søndag var Behn programleder under Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Det var Behns første store opptreden siden skilsmissen ble kjent.

Til Side2 forteller han at den siste tiden har vært utfordrende, men at han og prinsesse Mätha Louise er «rause» med hverandre.

- Det er et vanskelig prosjekt. Det å lage nye bevegelser og rutiner. Det å sette opp et nytt liv. Det krever mye, sier Ari Behn om skilsmissen som ble kjent i sommer.

Les også: Märtha Louises hemmelige plan før skilsmissen

Screen9v2

Les også: Marius Borg Høiby (19) har mottatt hatmeldinger etter Finn-annonse

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!