BLOGG SHOUT Fridikting: Tur med hund (0)
Martine Halvorsen ble i høst utsatt for massiv vold utenfor leiligheten sin. Hun anmeldte også en sak hvor hun hadde fått trusler. Nå har politiet henlagt saken. 
Martine Halvorsen ble i høst utsatt for massiv vold utenfor leiligheten sin. Hun anmeldte også en sak hvor hun hadde fått trusler. Nå har politiet henlagt saken.  Foto: Astrid-Helen Holm / Mediehuset Nettavisen

Politiet har henlagt trusselsaken mot Martine Halvorsen

- Jeg føler meg hjelpeløs.

Publisert

Saken der en person drapstruet Side2-blogger Martine Halvorsen (19) og faren Trond Halvorsen tidligere i høst, har blitt henlagt. 

Det skal dreie seg om en person som truet henne på bakgrunn av overfallsepisoden som skjedde utenfor hjemmet hennes i Sverige i høst. Personen som truet henne, mente at overfallet aldri fant sted. 

Les også: Martine Halvorsen ble utsatt for massiv vold utenfor sin egen leilighet

Hun skriver i et innlegg på bloggen:

«Jeg føler meg hjelpeløs, fortvila og sint, og det skremmer meg at politiet ikke har kunnskap og kapasitet nok til å finne ut av saker som dette. I mitt tilfelle var det en person som sto bak en falsk profil, og politiet har ikke klart å finne ut av hvem dette er. Nå får jeg bare krysse fingrene og be politiet finne ut av de to andre sakene, selv om jeg ærlig må innrømme at det føles rimelig håpløst ut nå.»

Les blogginnlegget i sin helhet her: Saken min er henlagt

Martine Halvorsen
Martine Halvorsen Foto: Astrid-Helen Holm / Mediehuset Nettavisen

Totalt har bloggeren anmeldt tre saker til politiet denne høsten - episoden der hun ble overfalt og utsatt for massiv vold utenfor sin egen leilighet, episoden med drapstrusler mot henne og faren og et nakenbilde tatt av henne i smug i garderoben som senere ble spredd på appen Jodel. 

Les også: Martine Halvorsen leser hatkommentarer: - Kan ikke bare noen bare voldta Martine Halvorsen a'?

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.