Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Petter Stordalen på Senkveld: - Det finnes mye kraft i tro og håp

Petter Stordalen snakker om Gunhild Stordalens tilbakefall.

Publisert

(SIDE2):  I kveld, fredag, er Petter Stordalen på besøk hos Senkveld på TV 2.

Stordalen har gjort flere offentlige opptredener i det siste, og har blant annet sagt at han vil slå sammen Norge, Sverige og Danmark.

Årsaken er at Nordic Choice åpner nye hoteller fremover.

- Ikke uten lyspunkter

For kort tid tilbake ble det også klart at Gunhild Stordalen legges inn på sykehus etter tilbakefall av sykdommen muskulær sklerodermi.

På Senkveld prater han om tiden ekteparet er inne i nå, skriver TV 2.

- Selv de vanskeligste og mørkeste stunder, er ikke uten lyspunkter. Vi har aldri pratet sammen mer enn det vi gjør nå. Vi har heller aldri vært nærmere hverandre enn det vi er nå. Og man får også tid til å tenke på andre ting enn bare hotellåpninger, og Gunhild skal i tillegg redde verden mens hun er syk, så hun har det egentlig ganske travelt, sier Petter Stordalen til Senkveld.

I intervju med svenske aviser har Petter Stordalen sagt at det er et poeng for ham og Gunhild at hun ikke blir sin sykdom, men først og fremst fremstår som den forretningskvinnen hun er.

– Selv om vi er tungt agnostikere, finnes det mye kraft i tro og håp. Gunhild er sterk, og har et enormt fokus på arbeidet sitt og er fast bestemt på at hun skal være med å åpne vårt nye hotell den 15. juni i sommer.

- Er sterk

Gunhild Stordalen har bygget opp miljøstiftelsen og tenketanken EAT som skal fremme bærekraftig matutvikling fremover.

Petter Stordalen sier at han henter inspirasjon hos kona.

- Når jeg og Gunhild er sammen så har vi et fast mønster vi lever etter for å forsøke å få en snev av normalitet opp i alt dette. Jeg henter masse inspirasjon fra Gunhild, forteller Stordalen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!