SLITER: Ifølge vennene sliter Paris både med rusmisbruk og depresjoner om dagen. Nå frykter de at noe vil skje med 20-åringen. Her er Paris på gåtur i Los Angeles tidligere i høst.
SLITER: Ifølge vennene sliter Paris både med rusmisbruk og depresjoner om dagen. Nå frykter de at noe vil skje med 20-åringen. Her er Paris på gåtur i Los Angeles tidligere i høst. Foto: PG/Bauer-Griffin / Contributor

Aktuelt

Paris Jackson sliter angivelig med rusmisbruk: Frykter for livet hennes

De siste bildene viser en ugjenkjennelig Paris Jackson. Nå frykter vennene at 20-åringen er på randen av et sammenbrudd.

Publisert Oppdatert

Etter at faren, popikonet Michael Jackson, døde i 2009 har Paris Jackson (20) slitt med både rusmisbruk og depresjoner.

I 2013 forsøkte hun å ta sitt eget liv, men etter at hun søkte profesjonell hjelp kom hun på beina igjen.

Men nå, fem år senere, skal situasjonen være verre enn noen gang, og familien frykter nok en gang for Paris sitt liv, skriver nettstedet Radar Online.

– Paris er helt ute av kontroll, og det er ingen som klarer å nå inn til henne, sier en kilde til nettstedet.

I fjor uttalte Paris at hun etter selvmordsforsøket har gått i terapi og de siste årene har følt seg mye bedre.

– Terapi var bra for meg. Jeg er en helt annen person nå. Jeg var gal. Altså, faktisk gal. Jeg hadde masse tenåringsangst, og jeg led av depresjoner og angst uten at jeg fikk hjelp, sa hun i et intervju med Rolling Stone.

Les også: Slik hedrer Paris Jackson faren med ny tatovering

GJØR DET BRA: Modellkarrieren til Paris Jackson har fått et oppsving den siste tiden.
GJØR DET BRA: Modellkarrieren til Paris Jackson har fått et oppsving den siste tiden. Foto: Steven Ferdman / Stringer / Getty Images

De siste månedene har modellkarrieren til 20-åringen fått fart på seg, men de økende modelloppdragene følger også mye reising og mye festing.

Nå gjør familie og venner alt de kan for å hjelpe Paris, men skal vi tro kilden Radar Online har snakket med, er ikke ungjenta interessert i å få hjelp.

– Hun er ikke til å kjenne igjen. Hun oppfører seg veldig rart og er tydeligvis helt utafor. Familien vet ikke hva mer de kan gjøre, sier kilden.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!