SOPHIE ELISEs kjæreste Robin har fått mye pes, men sier han bare vil ha trafikk på bloggen.
SOPHIE ELISEs kjæreste Robin har fått mye pes, men sier han bare vil ha trafikk på bloggen.

- Nei, nei, jeg er ingen golddigger

Blogg-debatten om damer på over 50 kilo raser videre.

Publisert

(SIDE2): - Vi skrev det for å skape reaksjoner, sier Carl Aksel Jansen til Side2. Sammen med Robin Johanson  skriver han bloggen Roksel.

- Tjene penger

I sommer la de to ut et innlegg på sin blogg om at damer som veier over 50 kilo, ikke bør vise seg på stranden. Innlegget ble dradd frem igjen på VG TV denne uken, og debatten har igjen blomstret opp - og kommentarfeltene har vært fulle av de som mener gutta er ufine, urealistiske og regelrett slemme.

- Vi fikk mye oppmerksomhet i sommer, men så har det gått en tid og så dukket innlegget opp igjen nå. Vi forsøker å komme godt ut av det å skrive og markedsfører oss, sier Carl Aksel.

- Vi skriver en blogg og vil ha oppmerksomhet rundt den, det er ikke noe  hokus pokus ved det, legger Robin til.

- Vi vil tjene penger, da trenger man oppmerksomhet for å få lesere.

Carl Aksel (bak) og Robin har skapt furore med sitt blogginnlegg om at damer over 50 kilo ikke bør vise seg på stranden.
Carl Aksel (bak) og Robin har skapt furore med sitt blogginnlegg om at damer over 50 kilo ikke bør vise seg på stranden. Foto: (http://roksel.blogg.no/)

Ikke normal vekt

At innlegget leses av unge jenter, som kan bli lei seg i møtet med guttenes krav til utseende og vekt, tar de ikke så tungt.

- Man velger selv om man vil lese en blogg eller ikke. Når det gjelder vekt, så er det litt annerledes, jeg ser det, men det ble skrevet med vilje for å provosere.

SOPHIE Elise er sammen med Robin, og har forsvart han og Carl Aksels blogginnlegg.
SOPHIE Elise er sammen med Robin, og har forsvart han og Carl Aksels blogginnlegg. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

De to bedyrer at de ikke mener 50 kilo er en realistisk vekt for de fleste jenter.

- Vi skjønner folk blir sinte og lei seg, og vi er ikke dumme - vi vet at jenter som er høyere enn 1.65 stort sett veier mer enn 50 kilo, sier Carl Aksel.

Forskjell på gutt og jente?

Robin viser også til kjæresten Sophie Elises blogginnlegg, der hun skriver at hun selv ved flere anledninger har fortalt hvordan hun mener en gutt må se ut for å være bra nok.

- Det er som Sophie Elise skriver i dag, om hva hun tidligere har sett etter hos en gutt. At han må være minst så og så høy, har mørkt hår, være slank. Når hun skriver slik, så burde jo gutter reagert. Men det har ingen reagert på.

- Det kommer ikke ut i media når en jente skriver om gutters utseende. Men det gjør det nå, siden vi sier noe om damer, legger Carl Aksel til.

LES Sophie Elises innlegg her: Flaks at jeg veier 43

Golddigger

Enkelte har også reagert på at man bryr seg om hva de to mener om jenter og kilo. Blant annet har Marna Haugen, som står bak bloggen Komikerfrue, skrevet innlegget «Sophies golddigger», der hun sier hun ikke forstår hvorfor folk hisser seg slik opp, ettersom hun mener det er tydelig at den norsk/svenske gutteduoen kun skriver for å få oppmerksomhet.

«(...) prøver å provosere på seg oppmerksomhet for å oppnå status og penger. Hans nye gullfunn er jo Sophie Elise (...)»

LEShele Komikerfrues innlegg her:Sophies golddiger.

Oppmerksomhets-årsaken til blogginnlegget bekrefter Robin, men at han snylter på Norges største blogger, avvsier han.

- Nei nei, jeg er ingen golddigger. Jeg traff Sophie Elise i januar, og vi har hengt sammen siden. Jeg jobber i ukedagene som kundebehandler i bank, og som bartender i helgene. Jeg trenger ikke Sophie Elise på den måten, og jeg skal ikke bo hos henne lenger heller, sier han til Side2.

Han har bodd hos bloggeren i en periode, men skal nå flytte sammen med kompisen.

KOMIKERFRUE aka Marna Haugen, mener Robin fremstår som en golddigger.
KOMIKERFRUE aka Marna Haugen, mener Robin fremstår som en golddigger. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Provoserer igjen

Kompisen Carl Aksel driver et eventbyrå, men sier bloggen ikke har sammenheng med blest rundt det. Men bloggingen kommer de to til å fortsette med, forteller de.

- Det blir mer blogg. Men vi har lykkes med oppmerksomheten nå, vi trenger ikke komme med såpass syke innlegg igjen, sier Robin

- Men vi lager gjerne debatt igjen, sier kompisen.

Robin legger til at de har tenkt å få ut et nytt innlegg nå i alt kaoset rundt 50 kilos-saken.

- Vi tenker vi kanskje skal øke grensen til 60 kilo, ler Carl Aksel.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.