Matthew ble drept i en motorsykkelulykke, nå går hans siste Facebook-melding verden rundt

«Alt kan skje på en dag.»

Publisert

(SIDE2): Amerikanske Matthew DeRemer (31) døde i en tragisk ulykke første nyttårsdag, skriver The Independent.

Han kjørte motorsykkel i Largo i Florida da han ble påkjørt av en bil. Sjåføren av bilen ble arrestert på stedet for å ha kjørt under påvirkning av alkohol.

LES OGSÅ: Dette babybildet har en sterk melding: - Til alle som planlegger å drikke «et par øl» og kjøre hjem etterpå, se på denne lille jenta

Nå går DeRemers siste Facebook-melding verden rundt, skrevet dagen før han ble drept.

«Vi blir født på én dag. Vi kan forandre oss på én dag. Vi kan forelske oss på én dag. Alt kan skje på kun én dag.»

Det står det på bildet DeRemer delte på Facebook på nyttårsaften. I tillegg har han skrevet en liten tekst om hans tanker rundt året som har gått - og året som skulle komme:

«Siste dag i 2015! Jeg kommer til å meditere gjennom alt jeg gjør dette året. Jeg har mistet, jeg har fått, familien er nærmere og sterkere enn noensinne, jeg har mistet noen kjære, og samtidig funnet nye venner,» skrev DeRemer.

Videre forteller DeRemer at han har bedt mye, og at troen på Gud er viktig for ham.

«Jeg ser tilbake på 2015 og de enorme utfordringene jeg har overkommet, og alt jeg har delt med andre. Jeg har funnet meg selv igjen. Nå sier jeg takk, og «bring on 2016», vi har mye jobb å gjøre! Jeg vet ikke hvor jeg vil ende opp i natt, men jeg vet at jeg vil ende opp der jeg hører hjemme.»

I skrivende stund er innlegget delt over 20.000 ganger, og det deles videre i håp om å spre DeRemeres viktige budskap: Alt kan skje på én dag.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Last day of 2015!!!! For me I'll be meditating through all I do, on this entire year. I've lost, I've gained, family is...

Posted by Matthew DeRemer onThursday, December 31, 2015

LES OGSÅ: Jonnas sønn var nær å bli påkjørt - fordi føreren satt med mobilen

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!