«SKAMMEN OVER Å HA BLITT VOLDTATT»: Anna Rasmussen skriver mandag i et blogginnlegg at hun har blitt voldtatt.
«SKAMMEN OVER Å HA BLITT VOLDTATT»: Anna Rasmussen skriver mandag i et blogginnlegg at hun har blitt voldtatt. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

«Mamma til Michelle» forteller at hun har blitt voldtatt

- Håper å kunne være til hjelp for andre i samme situasjon.

Publisert

(SIDE2): Anna Rasmussen (19), som har bloggen Mamma til Michelle, skriver mandag i et innlegg på bloggen sin at hun har blitt voldtatt. Innlegget har navnet «Skammen over å ha bli voldtatt».

Hun skriver at dette er det vanskeligste innlegget hun noen gang har skrevet, og gruer seg til reaksjonene som vil komme.

- Skal ikke skamme meg

Innlegget skrev hun likevel i håp om å kunne være til hjelp for andre i samme situasjon.

«Jeg vil stå frem og vise at det ikke skal være offeret som skal tro de har gjort noe galt. Utfører man en hendelse som denne så er man ingenting annet enn syk i hodet, og det er ingenting offeret kunne gjort for å unngå hendelsen mer enn det som er gjort... Jeg skal ikke skamme meg over dette.», skriver hun.

Holdt det hemmelig i fem måneder

Voldtekten skal ha skjedd to måneder etter hun fødte sitt andre barn, og hun valgte lenge å holde hendelsen for seg selv.

Det var først da hun fikk snakket med sine nærmeste at hun innså at dette ikke er hennes skam. Men gjerningsmannens skam.

«Jeg er kjempeflau over hendelsen, og skammer meg over hva som har skjedd. Jeg føler på mange måter at det er min egen feil. Noe som de nærmeste har klart å overbevise meg om ikke stemmer.», skriver hun.

Side2 har vært i kontakt med Rasmussen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Les hele innlegget på bloggen hennes.

Anna Rasmussen er en av Norges mest populære bloggere med mammatilmichelle. Hun er alltid blant de tre mest leste bloggene i landet, og er en del av Side2s foreldrebloggere.

Hun ble gravid som 14-åring og fikk datteren Michelle bare 15 år gammel. Siden den gang har hun fortsatt på skolen, vært med i serien «Unge Mødre» på kanalen FEM, fått sønnen William og var også med i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss.

For øyeblikket har hun tatt en pause fra skolen, er nå i permisjon med sønnen William og i august skal hun reise til Kypros og blir borte i minst ett år.