FÅR KJEFT: Dette paret bader i penger og viser det. Noen mener det er harry og lite smart, andre elsker det.
FÅR KJEFT: Dette paret bader i penger og viser det. Noen mener det er harry og lite smart, andre elsker det. Foto: Getty Images/Faksimile Twitter

Aktuelt

Leide digert fly - får klima-kjeft

Kim K og Kanye West leide en privat Boeing 747 og skryter av det på Instagram.

Publisert Oppdatert

Klima og miljø er store spørsmål i disse dager. Mens CO2- utslipp og en mer miljøvennlig hverdag, er noe som svært mange er opptatt av, sover noen av verdens mest berømte mennesker fortsatt godt om natta. Og det mens de bader i luksus, åpenbart uten altfor mange tanker rundt hvordan de påvirker miljøet.

Kim Kardashian (38) og Kanye West (43) skulle ut på langtur før jul, og det gikk ikke upåaktet hen, skriver Market Watch.

Kim filmer flyet - en Boeing 747, kjent som et av verdens største passasjerfly - og crewet som venter og la filmen ut på sin snapstory nylig. Mens hun i enkelte fans' øyne aldri kan gjøre noe galt, er det slett ikke alle som er begeistret for måten hun og Kanye velger å leve på.

Kim skrev på det ene bildet:

- Privat 747. Ingen stor greie.

Hun ut også ut flere storys som er postet på både snap og Instagram, hvor hun viser fansen innsiden av herligheten.

View this post on Instagram

oh, must be nice

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

goals

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Mandag denne uken kommenterte president Trump, i følge BBC at at han ikke tror på rapporten fra sin egen administrasjon som hevder at klimaendringene og økte temperaturer kommer til å ha en enorm påvirkning på den amerikanske økonomien.

Det ser heller ikke ut til å påvirke paret nevneverdig, når man tar en titt på historiene ovenfor. Dette fikk enkelte Twitter-brukere til rase:

Eline Van Doninic skriver:

- Kjære Kim og Kanye - dere boardet akkurat en 747 for en «privat tur» (!). Hva kostet dette? 2-3 millioner dollar? Ville det ikke vært lurt å donnere tilsvarende sum for å hjelpe klimaet vårt med å komme seg etter alle CO2- utslippene dere akkuratt har bidratt til?

Twitterbrukeren Nelson skriver:

- Så Kim og Kanye, dere boardet akkurat en privat 747, kun for dere og treneren deres. Jeg antar at det er viktigere å trene ombord i et fly er viktigere enn miljøet. Prioriteringer, kids!

Twitter-bruker Sincerely Sara skriver:

- Mens vi andre panter flasker og prøver å unngå bruk av plast, leier Kim og Kanye en pricat 747. Sykt!

Kim rapporterer på Twitter at paret for tiden befinner seg i Tokyo.