GRUNN TIL Å SMILE: Kygo har all grunn til å smile, ifølge skattelistene for 2017. 26-åringen er listet opp med en inntekt på 5,5 millioner kroner i 2017 og har opparbeidet seg en formue på 52,4 millioner kroner.
GRUNN TIL Å SMILE: Kygo har all grunn til å smile, ifølge skattelistene for 2017. 26-åringen er listet opp med en inntekt på 5,5 millioner kroner i 2017 og har opparbeidet seg en formue på 52,4 millioner kroner. Foto: Shutterstock / Chelsea / NTB scanpix

Skattelistene

EDM-stjernene håver inn

Har all grunn til å smile.

Publisert Oppdatert

EDM-stjerne Kyrre Gørvell-Dahll (26) - bedre kjent som Kygo - gjorde et svært godt 2017, skal vi tro tallene fra skattelistene som ble offentliggjort 7. november.

Han er oppført med en inntekt på 5,5 millioner kroner for 2017.

I tillegg har den suksessfulle tropical house-artisten opparbeidet seg en god formue gjennom sine aktive år. I skattelistene er Kygos formue listet opp til 52.446.544 kroner.

Dermed er den oppførte formuen mer enn doblet, med 28,7 millioner kroner opp fra 23,7 millioner kroner i 2016.

Det går også bra for kollega Alan Walker (21), som er listet opp med en enda høyere inntekt enn sin eldre Fana-bror i fjor.

TJENTE GODT: Elektronisk dansemusikk gir gode penger, skal vi tro skattelistene for 2017. Alan Walker hadde i fjor en inntekt på over 12 millioner kroner.
TJENTE GODT: Elektronisk dansemusikk gir gode penger, skal vi tro skattelistene for 2017. Alan Walker hadde i fjor en inntekt på over 12 millioner kroner. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

I skattelistene for 2017 er han oppført med en inntekt på 12 millioner kroner, hele 6 millioner kroner mer enn Kygo.

Det er en kraftig økning fra 2016, hvor han var listet med en inntekt på 2,7 millioner kroner.

Alan Walkers formue er ifølge listene beregnet til 9,7 millioner kroner. Til sammenligning var formuen hans i 2016 på 2,3 millioner kroner.

Onsdag 7. november er det mulig å søke i skattelistene for inntektsåret 2017. Tallene som offentliggjøres er nettoinntekt, nettoformue og skatt.

Nettoinntekten eller alminnelig inntekt, er inntekt før særfradrag, noe som betyr at tallene du finner ikke nødvendigvis representerer det endelige bildet, og mange har en høyere inntekt enn det som kommer frem av listene.

Les mer her: Dette bør du vite dersom du skal snoke i skattelistene (Nettavisen)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.