(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I dag skjer det noe i Sofienberggata 6! Besøk The Secret Coffee Shop! 󾔖☕️

Posted by Coop - litt ditt onWednesday, September 30, 2015

Kundene har omtalt kaffen som magisk - nå har kaffebaren avslørt hvem som står bak

En liten dask til «kaffekjennerne»?

Publisert

(SIDE2): The Secret Coffee Shop åpnet på Grünerløkka tidligere i høst og ble en aldri så liten snakkis, også på sosiale medier.

Kaffesjappa ba kundene fortelle dem hvordan kaffen smakte, og mens litt over 30 prosent syntes den var god, mente adskillig flere at den var «magisk».

I dag avslørte matvarekjeden Coop at det er de som står bak kjeden, og det er vanlig hverdagskaffe de serverer i kaffebaren.

Stuntet er skapt av eventbyrået We Are Live, som også har styrt sjappas Instagram-konto.

- Vi ønsket å få frem at kvaliteten på vår kaffe er fantastisk bra. I Oslo, og spesielt på Grünerløkka er folk svært godt vant. Legger du turen fra nederst i Markveien og opp til Ringen kino, vil du passere hele 13 kaffebarer. Derfor åpnet vi en kaffebar for å teste om vår kaffe holdt mål blant landets tøffeste konkurrenter. Vi har fått en utrolig respons på kvaliteten, så dette er veldig gøy, sier Lise Mette Kjellberg, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge til Aperitif.no

Ikke alle har vært like imponert over kaffen dog.

- Jeg må innrømme at jeg ikke har postet noe mer enn interiøret fordi jeg var veldig skuffet over kaffen @thesecretcoffeeshop . Min latte var servert som på 90-tallet og veldig pregløs. Dessverre kjøpte jeg en stor pose til å kverne selv... I stedet for å gå på TW eller SR som jeg pleier. Antok at eget brenneri som medarbeideren hevdet det var fra uansett betydde at det var bra kvalitet for en som er glad i god kaffe, men ikke helt kaffenerd. No offense, men min oppriktige mening er nok at dette ikke blir hashtagget placesIreturnto..., skriver en bruker.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!