PROMOTERER SLANKE-SHAKES: Kim Kardashian postet et innlegg på Instagram rett etter nyttår hvor hun gir shakene til Flat Tummy Co æren for å gjøre magen hennes flat. Det har fått følgerne på Instagram til å se rødt.
PROMOTERER SLANKE-SHAKES: Kim Kardashian postet et innlegg på Instagram rett etter nyttår hvor hun gir shakene til Flat Tummy Co æren for å gjøre magen hennes flat. Det har fått følgerne på Instagram til å se rødt. Foto: Skjermdump / Instagram

Aktuelt

Kim Kardashian får gjenomgå for å promotere shakes som skal gi flat mage på Instagram

«Du kan ha masse penger i banken, men du er moralsk konkurs».

Publisert

Følger du med på Kardashian-/Jenner-søstrene, har du mest sannsynlig fått med deg at de med jevne mellomrom har postet sponsede innlegg for ulike produkter som skal gi flat mage - både teer og shakes - i sine sosiale medier.

Søstrene er blant verdens mest fulgte på Instagram, Snapchat og Twitter, og har med det stor makt.

Kim Kardashian (38) får imidlertid nå høre det fra følgerne sine på Instagram - etter at hun torsdag la ut et sponset bilde hvor hun promoterer produkter som skal ha en slankende effekt, skriver Cosmpolitan.

På bildet kan vi se realitystjernen posere med en shake fra selskapet Flat Tummy Co i hånden og flere produkter på bordet foran seg, mens hun tar en selfie i speilet.

«Disse måltidserstatnings-shakene er så gode og de hjelper meg å få magen tilbake til flat» skriver Kim K til bildet.

Les også: Kim Kardashian får kritikk av fansen for å photoshoppe rumpa mindre

Raser i kommentarfeltet

Posten har fått en rekke Instagram-brukere til å se rødt, og mange raser mot Kardashian i kommentarfeltet for å fremme et usunt slankefokus mot unge kvinner:

«Du har kanskje masse penger i banken, men du er moralsk konkurs», skriver én bruker.

«Dette er ekstremt skuffende. Du har en stor følgerskare av unge kvinner... ikke en ideell post! Det ser også ut til å gå i mot hva jeg innbiller meg at PT-en din råder deg til. Du kunne helt klart økonomisk unngått denne posten», skriver en annen.

«Slutt å forsøke å selge oss dette søppelet. Feire det faktum at du trener og spiser sunt» mener en tredje.

«Elsker deg, Kim, og hater å "unfollowe" deg, men jeg kan ikke støtte dette budskapet. Sunn kropp OG sunt hode i 2019!!!" skriver en fjerde bruker.

MISFORNØYDE: Kommentarfeltet til Kim Kardashian preges av at mange mener hun ikke bør promotere slankeprodukter til sin unge følgerskare.
MISFORNØYDE: Kommentarfeltet til Kim Kardashian preges av at mange mener hun ikke bør promotere slankeprodukter til sin unge følgerskare. Foto: Skjermdump / Instagram

Skal få store summer

Ifølge Daily Mail skal kjendiser få omkring 200.000 dollar eller 1,7 millioner norske kroner av selskapet for en slik post av denne typen i sosiale medier.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!