SNAKKER UT: Kim Kardashian hadde mye på hjertet under søndagens sending.
SNAKKER UT: Kim Kardashian hadde mye på hjertet under søndagens sending. Foto: Getty Images

Aktuelt

«Takknemlig» for at hun ble ranet

Kim Kardashian West (37) snakker ut på «The Alec Baldwin Talkshow».

Publisert Oppdatert

Alec Baldwin er for mange mest kjent som skuespiller i en rekke store Hollywood-produksjoner, men visste du at han også er fersk talkshow-vert? Hver søndag underholder Hollywood-veteranen (60) dem som tuner inn på ABC, med «The Alec Baldwin Talkshow». Tredje søndagen i oktober hadde han realitystjernen Kim Kardashian West (37) som gjest.

Reality-stjernen fikk snakket ut om det hun hadde på hjertet, og noe som gjorde sterkt inntrykk på henne var ranet hun ble utsatt for i Paris i 2016, skriver USA Today.

- Den hendelsen (ranet, red.anm) har påvirket meg i veldig stor grad. Særlig i retning av å skjerme privatlivet mitt mer, sier hun til Baldwin.

Ble bundet og kneblet

- De siste tre månedene føler jeg at jeg har funnet tilbake til meg selv, til den jeg pleide å være. Det pleide å føles ut som jeg hadde mistet meg selv litt, fortsetter hun.

I oktober 2016 var Kardashian West i den franske hovedstaden for å delta på Paris Fashion Week. En kveld truet flere menn utkledd som maskerte politibetjenter seg inn til henne, bandt og kneblet henne, før de flyktet med smykker til en verdi av 10 millioner dollar (i overkant av 80 millioner norske kroner, red.anm). Inkludert i ransutbyttet var også en 20 karat diamantring som hun nylig hadde fått av sin mann, Kanye West (43), til en verdi av 4,5 millioner dollar (ca. 37 millioner norske kroner).

Kardashian West fortalte Baldwin at hun ikke var deprimert i etterkant, men at hun slet med å stå opp og finne motivasjon til å starte dagen.

- Jeg var rett og slett ute av meg, sier hun.

Samtidig påpeker hun at hun er realistisk, og hun vet at hun også til en viss grad har et ansvar selv.

- Jeg vet at dersom du legger ut ting på sosiale medier, som smykker, bilder, hvor du er og hva du gjør, så er du jo sårbar. Jeg snakker jo alltid om de tingene jeg har, sier hun.

Takknemlig for opplevelsen

- Det var en stor del av meg som satte en verdi på meg selv ut i fra hva jeg eide. Jeg tenkte at «Å, det er dette jeg er verdt». Den delen av meg måtte jeg forandre, og slik sett er jeg takknemlig for denne opplevelsen. Selv om det var forferdelig, og jeg på ingen måte unner noen å gå gjennom det samme, så forandret den meg på et dypere plan. Nå føler jeg meg som meg selv igjen, sier hun.

På et tidspunkt slet Kardashian West så mye at moren hennes (Kris Jenner, red.anm), måtte trå til.

Hun kom over og spurte

- Vil du stå opp og ordne deg litt?

Levde i en boble som sprakk

Kardashian West var redd for at folk skulle vite hvor hun var og når hun var ute, fordi da ville det jo være åpenbart at huset stod tomt.

- Jeg skulle ut på restaurant og tenkte at da kom noen til å vite at jeg var der og at de da kunne dra hjem til meg og forsyne seg , fordi det ikke var noen hjemme. Slik hadde jeg aldri tenkt før. Skumle tanker var ikke noe jeg brukte energi på. Jeg levde i en boble, og den sprakk, forteller hun.

Etter ranet åpnet det seg altså en ny hverdag for Kim. Både når det gjaldt mentalitet og sikkerhet. I dag er sikkerheten rundt henne og familien enda strengere enn før.

- Det er alltid sikkerhetsvakter utenfor huset vårt. Jeg har også med meg sikkerhetsvakter når jeg er på reise og er mye mer forsiktig enn jeg var tidligere, sier hun.

Kendall Jenner rasende på TMZ

Nylig gikk også hennes lillesøster, Victorias Secret-engelen, Kendall Jenner (22) ut mot nyhetsnettstedet TMZ, fordi de angivelig kom til å avsløre hvor hun bodde og dermed bidra til at stalkere lettere kunne ta seg frem til henne.

Jenner skrev følgende tweet:

- Jeg er fullstendig klar over hva jeg er med på, men det er når du deler hvor jeg bor at du setter livet mitt i fare.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!