Foto: Instagram

Khloe Kardashian setter strek over skinny jeansen

Moteeksperter: Skinny jeansen er historie.

Publisert

(SIDE2): I årevis har vi nå trukket på oss åletrange skinny jeans. De har vært utskjelt, elsket og det ble kraftig kritisert at alle buksene til H&M for jenter i en periode var skinny.  I USA forbød en skole  skoleelevene å bruke skinny jeans.

LES OGSÅ:Slik lures du av Instagram-bildene

Australske leger skrev at skinny jeans er helsefarlige. Men over hele verden har kvinner omfavnet trenden.

SELVFØLGELIG HAR KHLOE LAGET EN SEXY TEASERVIDEO:

Screen9v2

View this post on Instagram

Goodamerican.com #GoodLegs #GoodSquad 👖💙

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Treffer blink i motebildet

Nå baner en ny jeanstrend veien for damer med mer kurver. Khloe Kardashian hopper rett inn i trenden og lanserer sin Good American-linje som byr kvinner med kurver på figurnære bukser, samtidig som magen ikke tyter ut over bukselinningen.

Den nye trenden er høy i livet og løsere i beina. Buksene former seg også etter kroppen, men fremstår mer komfortabel enn de trangeste jeans-typene. Et annet navn på jeansene er Mom Jeans.

Storselger

Store klesforhandlere som Net-A-Porter forteller at jeanstypen selger som bare det. Årsaken til trenden er at jeansmerker som det meget eksklusive Vetements og Marques' Almeida kjørte ut sine jeanslinjer under moteukene nylig, og fikk utallige bloggere til å ha på seg jeansen til og fra de store motevisningene.

DEN ITALIENSKE BLOGGEREN Chiara Ferragni på gaten.
DEN ITALIENSKE BLOGGEREN Chiara Ferragni på gaten. Foto: Bulls
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

LES OGSÅ: Derfor har du en liten ekstralomme på olabuksa

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!