Khloe Kardashian under lanseringen av sin egen bok Strong looks better naked i november.
Khloe Kardashian under lanseringen av sin egen bok Strong looks better naked i november. Foto: å© Lumarphoto / Aff-usa.com (Pa Photos)

Khloe Kardashian innrømmer plastisk kirurgi: - Ansiktet mitt ble ødelagt

Realitystjerna har tidligere nektet for å ha fikset på utseendet.

Publisert

Khloe Kardashian har i lang tid blitt beskyldt for å ha endret utseendet ved hjelp av kirurgiske inngrep. 31-åringen har nektet plent, og hardnakket hevdet at endringene skyldes vektnedgang.

I gårsdagens episode av sitt eget TV-show, «Kocktails with Khloe», røpet hun derimot at jo da, hun har brukt såkalte fillere.

Khloe Kardashian 12. oktober i fjor.
Khloe Kardashian 12. oktober i fjor. Foto: Re/westcom/starmaxinc.com (Pa Photos)

- Ansiktet mitt var føkka

Fillere blir sprøytet inn i huden for å glatte ut linjer og lage volum, blant annet i lepper og på kinnbena. Restylane er en av de mer kjente. Effekten varer i tre til 12 måneder. Det er ikke det samme som botox, men de brukes ofte i kombinasjon.

I en samtale med den plastiske kirurgen Terry Dubrow, fortalte hun at inngrepene var mislykkede.

- Det funket ikke på meg. Jeg så gal ut, og jeg syns fremdeles effekten er er - jeg gikk til legen og forsøkte å fjerne dem tre ganger, sier Kardashian.

Les også: Kim Kardashian skal ha gått ned 19 kilo på fire måneder

De mislykkede innsprøytingene skal ha skjedd i oktober, like før hennes fraseparerte ektemann Lamar Odom havnet i koma etter et bordellbesøk.

Khloe Kardashian i november 2010.
Khloe Kardashian i november 2010. Foto: Robyn Beck (Afp / NTB scanpix)

- Jeg gjorde det, og så skjedde ulykken til Lamar. Jeg var så stresset og legen sa at han trodde det bare skjedde for mye i livet mitt da, sier Kardashian ifølge Daily Mail.

- Ansiktet mitt var helt føkka. Nå er jeg redd for å gjøre det igjen.

Populært i familien

Søstrene Kim og Kourtney konfronterte 31-åringen med inngrepene i januar.

- Hele ansiktet ditt er annerledes. Har du tatt fillere, spurte Kim under en episode av «Keeping up with the Kardashians» i november.

Da benektet Khloe at hun hadde gjort noe.

Les også: Er det deg, Kourtney Kardashian?

Khloe har tidligere overtalt lillesøster Kylie Jenner (18) til å fortelle at hun bruker fillere i leppene. Kim Kardashian innrømmer å ha brukt botox, mens Kourtney er åpen på at hun har forstørret brystene med silikon.

Saken fortsetter under avstemningen og bildet.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));
Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner i 2011.
Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner i 2011. Foto: PA / NTB scanpix

Moren Kris har latt kameraene følge henne når hun tar ansiktsløft. Kylie og Kendall Jenners far, gjennomgikk også flere inngrep på vei fra å være Bruce til Caitlyn Jenner. 

Samtlige søstre nekter dog for at deres berømte rumper har fått noen som helst hjelp av kirurger.

Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kylie Jenner i oktober.
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kylie Jenner i oktober. Foto: PA / NTB scanpix