Foto: Privat

Karianne ba Facebook om hjelp til å finne nyttårsdate, nå har hun fått over 1.000 meldinger

- Jeg vet ikke hvor i innboksen jeg skal starte, sier Karianne.

Publisert

(SIDE2): Onsdag kveld la Karianne Wahlstrøm (24) ut en melding på Facebook, der hun skrev at hun var på leting etter et nyttårskyss:

«Jeg søker et nyttårskyss, da det aldri er opplevd før. Hvor mange må dele dette for at jeg skal finne den rette? Kjære frosk, send meg en PM! Jeg er like hyggelig som jeg er søt.»

Foto: Facebook

Har fått over 1.000 innboksmeldinger

Innlegget spredte seg i rekordfart, og Karianne ble nedringt av journalister. Saken ble omtalt i både svenske og danske aviser, og Karianne var på lufta i NRK for å fortelle om nyttårskyss-jakten.

Samtidig tikket det inn hundrevis av meldinger fra håpefulle nyttårs-frosker i innboksen til Karianne.

- Herregud, jeg har fått over 1.000 meldinger i innboksen. Jeg er invitert med  på tur til Trysil, Riga og Hemsedal. Noen vil møte meg før nyttår for å ta kaffe eller et glass vin. Noen vil møte meg klokken 23.59 og gi meg kysset. Dette er så latterlig morsomt, sier Karianne til Side2.

- Jeg har ikke funnet ham ennå

I går var Karianne travelt opptatt på jobb, men satte seg ned med søsteren på kvelden og begynte å gå gjennom meldingene.

- Det er litt frustrerende fordi jeg skjønner ikke hvor i innboksen jeg skal starte, og jeg vil jo svare de som har sendt en seriøs melding. Noen sender sånn: «HER ER JEG», det er veldig festlig, ler Karianne.

Hun forteller at hun ikke har funnet sin utvalgte nyttårsdate ennå, men at hun håper nyttårs-frosken er blant de som har sendt melding.

- Jeg har ikke funnet ham ennå, så kjekke menn må for all del bare sende melding. Jeg har juleferie i dag og har god tid til å gå gjennom meldingene.

Vil ha en jordnær, sjarmerende og varm fyr

Karianne skal feire nyttårsaften med to single venninner, og håper på å få melding av en gutt som kan ta med et par single kompiser på festen.

- Jeg vil bare ha en jordnær, sjarmerende og varm fyr. En som kanskje har lyst til å møtes etter nyttårsaften også, hvis vi får kjemi.

Hun ler av alt oppstyret, og håper potensielle nyttårsdater synes det er gøy at hun tør å by litt på seg selv.

- Kanskje gutter tenker jeg er gæren som skriver dette på Facebook, men egentlig så betyr det jo bare at jeg er kreativ og nysgjerrig. Jeg er ei jordnær og hyggelig jente, rett og slett. Som byr på meg sjæl!

LES OGSÅ: Alexander leter etter kjæreste til mamma

OG: John Petter leter etter mystisk jente fra nattbussen

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!