HJEMME: Kanye West er ute av sykehus og hjemme hos kona. Han er fortsatt ikke frisk.
HJEMME: Kanye West er ute av sykehus og hjemme hos kona. Han er fortsatt ikke frisk. Foto: Ntb Scanpix

Kanye West skrevet ut av sykehus

Etter en uke på sykehus er Kanye West skrevet ut og hjemme hos kona.

Publisert

- Kanye klarte ikke å være på sykehus lenger. Han ble gal av det. Kim var ikke der hele dagen. Hun var hjemme med barna, så Kanye var ensom og det hjalp ikke på situasjonen, sier kilder til X17.

Kanye har vært på sykehus siden midten av november. Ifølge LA Times skal han streve med søvnløshet, depresjon og paranoia, og skal ha gjort det i flere år.

Problemene til West ble kjent etter at han avbrøt en konsert i Sacramento i California 19. november, og avlyste en konsert i Los Angeles 20. november. 21. november ble han innlagt på sykehus.

Les også: Kanye West innlagt på sykehus
Les også: Kanye West avlyser turné

Sammenbruddet skjedde på samme dato som Kanye Wests mor ble gravlagt i 2007. Det skal ha vært sorgen over morens bortgang som utløste sammenbruddet, skriver TMZ.

Tidligere denne uken ble det kjent at innspillingen av «Keeping Up With The Kardashians» er lagt på is. Kim Kardashian bruker tiden på å støtte ektemannen gjennom den vanskelige tiden. I tillegg sliter hun selv med ettervirkninger av ranet i Paris.

Les også: Stopper «Keeping Up With The Kardashians»

TMZ forteller at Kim Kardashian var med da ektemannen ble skrevet ut av UCLA Medical Center der han har blitt behandlet. Han er nå hjemme, der han blir tatt vare på av kona og hans personlige lege.

West er fortsatt ikke frisk, men vil få videre behandling og hvile hjemme.