Foto: (Getty)

- John Arne er jo fotografen min

John Arne Riises viser nye talenter på forloveden Louise Angelicas blogg.

Publisert

(SIDE2): - Det er klart jeg skal være med John Arne til Fotball-VM. Jeg stiller alltid opp som moralsk støtte, sier Louise Angelica Markussen (23) til Side2.

Den 31. mai gifter hun seg med fotballspiller John Arne Riise (33). Kort tid etter bærer det av sted på bryllupsreise, før de vender snuten mot Brasil og fotballmesterskapet.

Bryllupsplanleggere

De to forlovet seg julaften i fjor, etter at de møttes ved påsketider, og bryllupsplanene har for lengst begynt å ta form. I tillegg til at selve seremonien finner sted i Nordberg Kirke i Oslo, skal festen etterpå avholdes på det premierte hotellet The Thief på Tjuvholmen.

- Bryllupsplanleggingen er under kontroll, og alt går etter planen. Jeg er heldig som får hjelp av to søte bryllupsplanleggere, så vi planlegger allting sammen med dem. Flere detaljer om bryllupet vil jeg skrive om på bloggen etter hvert.

LES MER: Riise selger bryllupet sitt

Tilbake til blogg

For den tidligere Frøken Norge-kandidaten, makeupartisten og stylisten har igjen tatt tastaturet fatt og begynt å blogge, etter en pause på noen år.

- Jeg bestemte meg for å slutte å blogge for noen år siden da tiden ikke strakk til. Jeg jobbet fra morgen til kveld, og mistet all interesse. Det ble til slutt ikke prioritert og da var det bedre å stoppe, enn å skuffe leserne, sier hun, og avslører at fotballspilleren nå får trent på andre talenter - som fotograf.

Foto: (Louise Angelica)

- John Arne kommer nok til å dukke opp på bloggen fra tid til annen. Han er en stor del av hverdagen min, så det er klart han skal nevnes. Men jeg vil helst holde privatliv privat. Dessuten er han jo fotografen min, så han vil bli inkludert i bloggen - men bak kamera.

Etter at hun flyttet til den engelske hovedstaden for å være med sin forlovede, som spiller for Fulham, kom inspirasjonen til å skrive tilbake.

- Det hele begynte vel som en morsom idé fra Betsson, som er John Arnes samarbeidspartnere, og jeg har selv lekt litt med tanken. Ettersom vi bor i en så spennende by som London, henter jeg masse inspirasjon hvor hen jeg går, forteller hun, og sier at erfaringen med sminke og klær kommer godt med når hun blogger.

23-åringen har også et par gode råd til vordende bruder.

- Jeg vil anbefale å være tidlig ute med planlegging - det er mange detaljer som skal på plass. Skriv lister. Jeg leste også haugevis av bryllupsmagasiner for å hente inspirasjon til tema, fargevalg, kjole osv. Gjør grundig research så du er sikker på dine valg.

Ekteskapet er Markussens første, mens Riise har vært gift to ganger tidligere, med Maria Elvegård og Guri Havnevik. Han har en datter med Havnevik, Ariana, og to barn med Elvegård, Emma og Patrick.

- Jeg har vært gift to ganger før og trodd at jeg var lykkelig, men når du opplever hva det vil si å være lykkelig, er det noe som skjer med deg. Hele kroppen min har forandret seg i løpet av de seks månedene som er gått siden jeg traff Louise. Også måten jeg spiller på og trener på, har forandret seg, har Riise uttalt til Nettavisen tidligere.

HER KAN DU LESE Om da Nettavisen besøkte paret hjemme i London

Fotball på TV

Riise har i sin tid spilt for klubber som Liverpool og Roma, i tillegg til landslaget. I vår sendte han derimot ut pressemelding om at han gir seg som spiller med flagget på brystet, for å konsentrere seg om klubbspillet.

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

- Nå har jeg, med litt hjelp fra Louise Angelica, pyntet juletreet og forbereder meg på julefeiring i London. Denne jula blir viktig for Fulham og jeg tror vi skal klare å løfte oss på tabellen i løpet av denne perioden. Jeg håper og tror på mange gode kamper fra Premier League ut sesongen, fortalte Riise, da Nettavisen forrige uke snakket med han om den turbulente tiden i klubben den siste tiden.

Louise Angelica er på sin side er litt mindre fotballgal, men sier hun ser kamper sammen med forloveden.

LES OGSÅ AT Riise vil tilbake på landslaget

- Jeg skal ikke skryte på meg og si at jeg er beinhard fotballfan, men jeg stiller opp på kampene til John Arne, og da kan jeg til tider bli ganske engasjert og ivrig på tribunen. Ser vi kamp på tv er det gjerne fordi John Arne vil se, og vi kan godt se en hel kamp sammen. Vi har som regel bare TV-en på i bakgrunn mens vi gjør andre ting. Utenfor banen prøver vi å fokusere på andre ting enn fotball.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

VIL DU STARTE BLOGG? Les mer her

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!