GRAVID: Lille Åse får en lillesøster eller lillebror til våren.
GRAVID: Lille Åse får en lillesøster eller lillebror til våren. Foto: Faksimile Instagram/Jenny Skavlan

Aktuelt

Jenny Skavlan er gravid for andre gang

Datteren Åse blir storesøster til våren.

Publisert Oppdatert

Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (37) venter sitt andre barn. Det avslørte Jenny på sin Intsgram-konto tirsdag ettermiddag.

- Terminen er til våren, og hele gjengen gleder seg, skriver Skavlan under bildet.

Ektemannen Gullestad står på hendene for anledningen, og i følge teksten i kommentarfeltet forsøker han å «ta all oppmerksomheten» nok en gang.

- Sist jeg gikk gravid, gikk Fingern ned 16 kg som Baalsrud. Også denne gangen jobber han knallhardt for å stjele den kroppslige oppmerksomheten, skriver Skavlan

Her sikter hun til Gullestad sin rolle i Harald Zwart- filmen «Den 12. mann», hvor han spilte motstandsmannen Jan Baalsrud. Baalstad var fenrik i Kompani Linge. Til den rollen måtte Gullestad altså gå en god del kilo. Dette dokumenterte også Skavlan på Instagram den gang:

Snart blir altså lille Åse storesøster.

Jenny Skavlan er niesen til programleder og journalist Fredrik Skavlan og har spilt i en rekke filmer, blant annet «Død Snø», «Børning» og «Tomme Tønner». Hun har også markert seg i diskusjonen om gjenbruk og oppfordret folk til å redesigne det de har i garderoben fremfor å kjøpe nytt, med boken «Sy om» som kom i 2012.

Thomas «Fingern» Gullestad er godt kjent for de fleste som en del av gruppen «Klovner i Kamp». Sammen med Esben Selvik hadde han programmet «Dansken og Fingern» på Visasat 4. Han har også som nevnt, spilt i filmen «Den 12. mann». Gullestad giftet seg med Skavlan i i 2014.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.