Foto: (Facebook)

- Jeg vil ikke ha sex med mannen min bare for å gjøre ham glad

Britni de la Cretaz er 30 år gammel og har bestemt seg for å nekte mannen sin sex.

Publisert

NEW YORK (Nettavisen): I årevis har Boston-kvinnen Britni de la Cretaz følt at hun har hatt sex for å glede andre, ikke for å nyte det selv.

- Jeg har hatt sex fordi jeg har hatt lyst til at andre skal like meg. Jeg har hatt sex fordi jeg ikke ville at kjæresten min skulle være sint på meg lenger. Jeg har hatt sex fordi jeg ville ha narkotika. Jeg har hatt sex fordi jeg følte at jeg måtte, forteller 30-åringen i en blogg forredbookmag.com.

Hun mener at hun har gitt menn den sexen hun trodde at de ville ha, «utført sånn som hun har sett folk gjøre i pornofilmer». Hun skriver at hun har gjort alt partnerne hennes har ønsket, uavhengig av hva hun selv har følt om det.

- Jeg visste ikke at jeg hadde lov til å si nei. Den første gangen jeg hadde analsex, gråt jeg under hele akten. Etterpå fortalte han meg hvor vakkert det var og hvor sexy jeg var, hvor glad han var i meg. Så jeg trodde på ham, og trodde at hans begeistring for meg hang sammen med hva jeg var villig til å gjøre i senga, fortsetter de la Cretaz.

Over tid førte dette til at hun nådde et følelsesmessig bunnpunkt. I bloggen, som også er publisert hos Cosmopolitan, forteller Britni de la Cretaz at hun den dag i dag ikke vet hva det vil si å ha sex fordi hun faktisk ønsker å ha sex, men at hun som regel har det fordi hun vil gjøre partneren glad.

Eller fordi hun ønsket seg noe, kjøpte det og fikk dårlig samvittighet. Som den gangen hun kjøpte en regnfrakk hun elsket, selv om paret hadde trang økonomi. Da han kom hjem, ventet hun på ham kun iført regnfrakken og høye hæler og så hadde de sex. Fordi hun hadde dårlig samvittighet.

- Det slo meg at dette var manipulativt, skriver de la Cretaz.

Nå er hun gift og har et barn. Hun er 30 år gammel og har bestemt seg for å si nei når ektemannen vil ha sex.

- Jeg må lære hvordan jeg skal ha sex for min egen skyld. Og ektemannen min elsker meg og ønsker å ha sex med en aktiv, engasjert deltager og ikke bare en som ligger der og lar det skje – hvor er gleden i det? – så støtter han meg hundre prosent. Sammen skal vi hjelpe meg med å navigere fram til de seksuelle grensene jeg burde ha utviklet som ung kvinne.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!