Foto: (Privat)

- Jeg tenkte: «Maria, nå dør du»

Maria Jørstad (26) ble nesten drept av to hunder.

Publisert

(SIDE2): - Jeg lå på sofaen hjemme hos kjæresten. Så våknet jeg av at to personer pratet, og plutselig ligger jeg på gulvet og har et hundeansikt over meg, som hogger og hogger etter ansiktet mitt. Jeg tenker at «Maria, nå dør du. Nå er du ferdig».

Hundene, som Maria Jørstad beskriver som én blandingsrase og én pitbull, tilhører ifølge henne en annen person som bor i samme hus, skriver Tønsbergs Blad .

Se video med intervju nederst i saken.

Måtte i respirator

Det kraftige angrepet medførte at hun fortsatt er på sykehuset med sterke smerter, to uker etter angrepet. Det første døgnet ble tilbragt i respirator.

Skadene er omfattende: Kjeven er brukket, brusk i nesen ødelagt og neseryggen knust, hun har bitemerker på halsen, et dypt sår i høyre arm og et digert kjøttsår på venstre hofte, ksriver VG.

- Underveis i angrepet tenkte jeg til meg selv at nå dør jeg, nå er jeg ferdig. Smertene tok aldri slutt, sier hun til VG .

I tillegg har hun en rekke sting i både ansiktet, på halsen og kroppen for øvrig.

– Jeg vet ikke hvor mange sting det er snakk om. Legene ga opp å telle da de kom til 100, forteller hun i intervjuet med Tønsbergs Blad som først omtalte saken.

Les også: Teodor: - Hunden bet meg i hodet

– Helt svarte i øynene

Tønsbergs Blad har vært i kontakt med eieren av den ene hunden som angrep Maria Jørstad. Han ønsker å uttale seg anonymt, men sier at han er fortvilet over det som har skjedd.

– Da jeg kom inn så jeg tydelige tegn på at hundene var vanskjøttet. Det var avføring og urin over alt, og det var satt stoler opp foran inngangen til kjøkkenet i et forsøk på å sperre dem inne. De var helt svarte i øynene begge to, og oppførte seg som om de var blitt forgiftet, sier han.

Hundeeieren mener årsaken til angrepet kan være at hundene fikk i seg ADHD-medisinen Ritalin, som det ifølge ham kan ha ligget noen piller av på gulvet.

 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!