DØDE AV OVERDOSE: Peaches Geldof døde av en overdose i april i år.
DØDE AV OVERDOSE: Peaches Geldof døde av en overdose i april i år. Foto: Stefan Rousseau (Pa Photos)

- Jeg klandrer meg selv for Peaches død

Pappa Bob Geldofs sorg.

Publisert

(SIDE2): - Jeg går igjen og igjen gjennom hva jeg kunne gjort for å hjelpe henne. Man skylder på seg selv, man er faren og den som er ansvarlig og som tydeligvis feilet, sier sir Bob Geldof i et intervju med ITV News.

Peaches Geldof (25) ble funnet livsløs av sin ektemann Tom Cohen, i parets hjem i Wrotham, Kent, den 7. april i år. Ifølge en høring i juni, hadde hun begynt å bruke heroin igjen i februar, etter to og et halvt år på metadon.

Dødsårsaken var en overdose heroin, og det ble funnet mer av stoffet på gjestesoverommet Peaches ble funnet død på. Da hun døde var hun sammen med parets sønn Phaedra (1). Choen hadde vært bortreist med deres  andre barn, Astala (2), da han kom hjem og fant kona.

LES også:Peaches Geldof er dødDøde mens hun passet sønnen (11 mnd)Kisten med Peaches var dekorert med familieportrett

Foto: Kerstin Joensson (Ap)
Foto: (Instagram / All Over Press)

- For alle som ser det utenfra, som ser et dødt barn og en forelder, så går man hele tiden tilbake og tenker igjen og igjen hva man kunne gjort annerledes, sier faren.

Hans eks-kone og Peaches mor, Paula Yates, døde også av en overdose, i 2000. Da var datteren var 11 år gammel.

LES mer:- Folk sier alltid jeg kommer til å dø på samme vis som mamma

Bob Geldof forteller at morens død og medias påfølgende angrep på døtrene - Peaches er søster til Pixie og Fifi - var med å ødelegge barna.

Foto: Foto: Allover Press
Foto: Rex (All Over Press)

LES også:Fifi Geldof:  - Deprimert siden jeg var 11

Han sier videre at man aldri slutter å være foreldre, selv om barna blir voksne.

- Hun var voksen. Når de er 18 år så fly de avsted. Men man råder dem, man er der for dem - alt det en far gjør. Når de roter det til, så forsøker man å rydde opp så godt det lar seg gjøre, sier han og forteller at han var klar over datterens narkotikaproblemer.

- Selvsagt visste jeg om det, og vi gjorde mer enn å snakke om det. Hun var veldig smart, for smart, sier han og mener datteren forsøkte å leve livet slik hun burde.

Foto: Yui Mok (Ap)