DØD: Tidligere deltaker i «America's Next Top Model» Jael Strauss er død av brystkreft. Her et bilde fra 2007, da hun var med i realityshowet.
DØD: Tidligere deltaker i «America's Next Top Model» Jael Strauss er død av brystkreft. Her et bilde fra 2007, da hun var med i realityshowet. Foto: Mark Mainz/TV / Contributor / Getty Images

Aktuelt

Tidligere Top Model-deltaker Jael Strauss død av brystkreft

Dødsfallet (34) bekreftes i flere medier og på den tidligere realitystjernens crowdfunding-side.

Publisert Oppdatert

Tidligere «America's Next Top Model»-deltaker Jael Strauss (34) er død etter blitt diagnostisert med brystkreft i oktober i år, ifølge en oppdatering på hennes offisielle crowdfundig-side.

«I dag mistet vi vår engel på jorden og hun er tilbake på den andre siden der hun kom fra, og vi vet at hun vil passe på oss», står det blant annet i oppdateringen, som blant annet CNN refererer til.

Kilder nær modellen forteller til TMZ at hun døde på hospice rundt klokken 11 tirsdag etter å ha blitt verre mandag kveld. Hun skal ifølge nettstedet ha vært bevisstløs og familien tillot ikke besøkende den siste tiden.

Det skal ha vært rundt månedsskiftet oktober-november at Jael Strauss fikk cellegift. Den siste helgen i november ble hun lagt inn på hospice.

Strauss, som var med i sesong åtte av realityserien, valgte å gå ut offentlig med diagnosen sin tidligere i høst:

«2. oktober ble jeg diagnostisert med det fjerde stadiet av brystkreft. Det har spredd seg aggressivt ut i kroppen min og er umulig å kurere. Med behandling kan livet mitt forlenges utover de «få månedene» legene sier jeg kan klare meg» skrev hun i en Facebook-post 4. oktober i år.

Hun har også delt en rekke sterke bilder og videoer fra sykdomsforløpet på Instagram-kontoen sin.

View this post on Instagram

Animal Therapy💜 #giantrabbit #bunny

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Crowdfunding-siden skulle etter planen bli brukt til behandling, og hadde samlet inn over 18.000 dollar, men nå skriver Strauss' nærmeste at de heller ønsker å bruke donasjonene i forbindelse med realitystjernens begravelse og utgifter i forbindelse med sykehusoppholdet hennes.

Jael Strauss har tidligere stått frem og fortalt om avhengighetsproblemer i et intervju hos Dr. Phil i 2012. I august feiret hun fem år som edru.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!