Internett elsker trillingenes årbok-spøk

Sett av nærmere en  million mennesker.

Publisert

(SIDE2): De amerikanske trillingene Kassidy, Kylee og Keaton har valgt å bruke årboken til å forlate skolen på en måte som vil bli husket, skriver MX.dk.

Gikk viralt

Det som nok var ment som en spøk for trillingenes skolekamerater og deres nærmeste er i skrivende stund sett av nærmere en million mennesker.

Trillingene benyttet nemlig årboken til å komme med en bank-bank»-spøk som egentlig er forferdelig tørr, men som var så dårlig at den ble genial.

Hver for seg gir ikke setningene noe mening, og det er først når de sees i sammenheng at vitsen fungerer.

Å bruke årboken til å komme med et siste stikk, sette fokus på noe viktig, eller bare skrive noe morsomt har blitt mer og mer normalt i USA, og de aller beste av disse sitatene blir hyllet på internett. Selv om vi her i Skandinavia ikke har en like stor tradisjon for en årbok av samme type, har vi skolebøker hvor elever får mulighet til å sette fokus på det de bryr seg om.

Stilte toppløs

Nylig valgte svenske Hanna Bolander (19) å stille toppløs på skolebildet. Hun hadde sett seg lei på at klassekamerater i mange tilfelle valgte å ta av seg skjorta og stille i baris uten at dette ble ansett som noe problem.

Så da forslaget kom om at kunne ikke en jente gjøre det denne gang, så meldte hun seg frivillig, skriver nyheter24.se

- Vi lever helt enkelt i et samfunn der det er ok å vise en naken kvinnekropp om den er objektivisert, men hell to the no at en kvinne kan vise kroppen sin akkurat som den er, naturlig og vakker, skriver hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!