Foto: (Kronprinsparets Fond)

Her er Mette-Marit tilbake

De første bildene etter nakkeoperasjonen.

Publisert

(SIDE2): - Aktivt og engasjert styre, i arbeid for og med ungdom og prosjektene våre. Flott at Kronprinsesse Mette-Marit også kunne delta i deler av møtet, samtidig som hun er i opptrening etter sin operasjon.

Det skriver Kronprinsparets Fond på sine facebooksider.

Det er første gang kronprinsesse Mette-Marit (40) viser seg offentlig, etter at hun ble nakkeopererer for prolapsen i november.

8. oktober sendte hoffet ut melding om at kronprinsesse Mette-Marit var sykmeldt i to uker på grunn av en prolaps i nakken. Drøyt to uker etter meldte slottet at sykefraværet ble forlenget med 6-8 uker.

Det ble samtidig sagt at kronprinsessen ville forsøke å gjennomføre enkelte arrangementer i denne perioden, men prolapsproblemene har til nå forhindret henne fra å ta på seg normale representasjonsoppgaver.

Kronprinsessens siste oppdrag i Norge var et besøk til Forskningstorget i Oslo i forbindelse med Forskningsdagene. Dette var dagen etter at kronprinsparet hadde avsluttet sin fylkestur til Vest-Agder.

Bildene fra fondets styremøte viser at hun nå altså er på bedringens vei.

- Det er veldig hyggelige bilder vi får se fra styremøtet i Kronprinsparets fond på Skaugum i dag. Det er godt å se kronprinsesse Mette-Marit igjen – og tydelig at hun nå er på bedringens vei etter operasjonen i nakken. Og kronprins Haakon ser oppriktig glad og lettet ut for at kona nå kan være litt med igjen, sier TV 2 sin kongehusekspert, Kjell Arne Totland.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!