HADDY N`JIE delte meldingen hun skal ha fått på Facebook med offentligheten.
HADDY N`JIE delte meldingen hun skal ha fått på Facebook med offentligheten. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Facebook

Haddy N`jie trakassert på Facebook

«Din frekke motbydelige halvape. Kom deg ut av landet. Jævla Nigger», skriver Facebook-brukeren som har sendt melding til NRK-programlederen.

Publisert

(SIDE2): Folk blir sjokkerte over innlegget på Facebook.

På Facebook

«Gratulerer har du klart å ligge deg til permanent oppholdstillatelse» Hvorfor kan du ikke ta med deg familien din å flytte tilbake til Afrika. Hvorfor kan du ikke vise såpas respekt, det er ikke krig der dere kommer fra. Din frekke motbydelige halvape. Kom deg ut av landet. Jævla Nigger.»

Slik lyder meldingen som NRK-kjendis Haddy N`jie angivelig skal ha mottatt på Facebook.

Tirsdag la 36-åringen nemlig ut et skjermdumpbilde av meldingen på sin offentlige Facebook-side.

Dette er hennes svar:

«Denne så jeg ikke før nå.. Dette er aller første gang jeg får en sånn kommentar på fb-siden min, og det bekrefter det jeg alltid har ment: folk flest er ikke troll. Jeg kjenner ikke deg, XXX, det er kanskje like greit, men jeg lar kommentaren din ligge her, så ser alle at du finnes.»

Enorm støtte

I skrivende stund har over 1800 likt svaret til Haddy N`jie og flere reagerer kraftig på meldingen som TV-kjendisen skal ha fått.

- Unnskyld Haddy for at du må oppleve dette. Jeg skammer meg på andres vegne, skriver en Facebook-bruker i kommentarfeltet på innlegget.

-  Respekt Haddy, sånn skal det gjøres! Stakkars ynkelige fyr! mener en annen.

- Er det mulig ... blir nesten målløs, skriver andre.

«Takk for gode ord, venner. Og takk for at dere holder dere for gode til å svare ham med trusler og usakeligheter. Jeg tåler dette, jeg er voksen og etablert med godt nettverk. Men jeg tror denne fyren sender meldinger til fler enn meg, og kan kanskje t reffe hardere blant noen som er yngre eller mer sårbare. Da håper jeg mottakeren er innom her og ser at dette ikke representerer folk flest, men bare en bitteliten, stusselig minoritet», kommenterer Haddy N`jie tilbake.

Side2 har vært i kontakt med Haddy N`jie som sier at det hun sier på Facebook, er det hun har å si om denne saken. 

I høst ble det kjent at programlederen venter barn sammen med kjæresten Trond Giske

- Denne sommerdagen i juli, skjønte jeg at livet hadde tatt en helt ny vending. Plutselig er jeg her. Det jeg har utsatt, og avskrevet gjennom så mange år. Jeg er glad og spent og skjør og utrolig sliten hele tiden. Men hvis alt går som det skal, er vi foreldre til våren, skrev hun på Facebook da hun avslørte babynyheten.

(function () { var opst = document.createElement('script'); var os_host = document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:"; opst.type = 'text/javascript'; opst.async = true; opst.src = os_host + '//' + 'www.opinionstage.com/polls/2313153/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(opst); }());

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!